![]() |
# 21 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בנוגע לגרירה - לצערי אני לא עד כדי כך טוב ב JS בשביל לתכנת משהו כזה בצורה ויזואלית. בנוגע ללוגו במקום הטקסט המובנה - קיימת כזאת אפשרות, פשוט משאירים את שדה "שם האתר" ריק. חשוב : הוספתי עמודים בעמוד הסטטיסטיקה בכדי שהמערכת לא תתקע כשיש מספר עצום של כניסות ( תודות לhi_sorie שפקח את עיני לבעיה ). כמו כן נוספו 2 עיצובים חדשים תמונות של העיצובים החדשים : ![]() ![]() והנה החלוקה לעמודים : ![]() |
|
![]() |
# 22 |
חבר חדש
|
אשמח לעזור לך בלהכין עוד עיצובים
דבר איתי 31214886 |
![]() |
# 23 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
# 24 |
חבר חדש
|
אהה לסיחה אחי זה 312148886
|
![]() |
# 25 |
חבר בקהילה
|
מאיפה אני יכול להשיג את העורך כמו שיש אצלך פה:
![]()
תודה על תרומתך.
|
חבר וותיק
|
hellsdevil
זה שאתה יכול לשנות את התמונות ואת הצבע רקע, לא אומר שאתה יכול לשנות את כל המבנה. מערכת טובה היא מערכת שאתה יכול לשנות שם את כל המבנה של האתר, ולעשות ממערכת ניהול תוכן כל אתר שאני רוצה, מפורטל לאתר לעורכי דין. |
![]() |
# 28 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יפה יפה בהצלחה
נראה טוב לפחות ברושם ראשוני |
![]() |
# 29 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אתה מכיר מערכת שאפשר לשנות בה כל פיפס קטן? HebNuker היא מערכת גרועה. היא עמוסה בשטויות על גבי שטויות והעריכת תוכן שם גרועה. אני אישית יודע שגם עם שינוי הרקע והתמונות אפשר להפוך את האתר לאחלה אתר לעורכי דין וגם לאחלה פורטל, רק להיות יצירתי. ואם אתם מוצאים פרצות אבטחה תגידו לי בבקשה כדי שאני אוכל לתקן אותן. להגיד "יש פרצות אבטחה" לא עוזר לי בכלום. הוספתי חלק חדש במערכת ( שאין במערכות אחרות עד כמה שאני יודע ) השירות הוא הכנסת פרסומת של Google Adsense, פשוט שמים את ה- Client id שקיבלתם מגוגל, מגדירים רוחב וגובה והפרסומת תופיע. ( אפשר לקבוע אם רוצים להציג את הפרסומת או לא דרך "הגדרות מערכת " ) : ![]() |
|
![]() |
# 30 |
חבר חדש
|
נחמד אחי אם האדסנס
תעשה שיהיה אפשר לבחור אם זה יהיה למעלה למעטה או בשניהם |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|