![]() |
# 51 | |||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
מצד שני, לביולוגיה קצת קשה להתייחס כי החי ממשיך להתפתח בכל שנייה (חיידקים עוברים התפתחות ללא רצון במהירות שקשה לתאר), אבל ברגע מסויים בתקופה מסויימת, המדעים הם 98% וצריך להסתמך עליהם. ציטוט:
אין הבדל בין אמרה זאת לבין כל תגובה שתגיד שאתה כופר דפוק שלא יודע כלום. אותי אישית זה מעליב למרות שאני לא יודע למה הייתה שואה מסיבה רוחנית (אם יש כזאת), אני יודע רק את הסיבה ההיסטורית ומי שאמר פה שהיא קשורה רק להיטלר אז טועה, ובגדול (תלמד היסטוריה). עצם העובדה שדת היה דת ואתה לא צריך להוכיח כלום, ניתן לתת תשובה לכל בעיה ושאלה (לפני אלפי שנים זה לא היה כך בדיוק, כיום כל אחד עושה מה שהוא רוצה) ולכן אני, בתור אדם לא דתי שבטח לא מרגיש "קשר חזק עם אלוהים" יכול לתת לך תשובה. דוגמא אחת משלל דוגמאות: "עם ישראל הוחזר ע"י ה' לארץ ישראל ובכל זאת הם ממשיכים בכפירה שלהם ולכן יש פיגועים" או לחלופין "אנו בתהליך הגאולה והפיגועים אמורים לחזק אותנו". אני למדתי דבר אחד, אל תאמין לאף אחד- תאמין רק לעצמך. בכל הקשור לדת אין מה לדבר. אבל אל תחשוב שהמדע זה דבר כזה טהור בלי תרמיות שרק מנסה לעזור לאנושות לדעת ועוד ועוד. בדיוק כמו שפעם הדת הייתה הדבר של העם (גם בתקופת הציונות של המאה הקודמת בה הרוב היו חילונים) וכיום היא הדבר השנוא עליו, כך גם המדענים פה עשו זאת כדי לתרום לאנושות ולקדם אותה, כיום החוקרים חושבים על כסף, כסף, פרסום והם מוכנים לעשות זאת בכל מחיר (למשל: פיסול גולגולת של חצי אדם, חצי כלב, חצי קוף לפני 100 שנה...דבר ששרד 30-40 שנה לפני שהתגלה כזיוף- מי שצופה בערוץ נשיונאל ג'אוגראפיק מכיר את הסיפור).
![]() |
# 52 |
עסק רשום [?]
|
בנוגע לגזרת עמק הבכא - הגזרה שבה נלחמו לעתים מס' טנקים בודדים מול עשרות טנקים סורים -
הגזרה הייתה בפיקודו של אביגדור קהלני - גדול גדולי המצביאים בצה"ל - הבנאדם בשני ידיו הציל את הגולן מקריסה בטוחה תחת הנטל של הלוחמה הסורית. הוא נלחם בסורים עם טנקי דיזל חדישים ומשוכללים עם אמר"לים וכוונות מדויקות יותר והוא השתמש בטנקים מיושנים, כל מיני שרידים עתיקים שקראו להם טנקים, טנקי בנזין, ישנים ומיושנים. אומץ הלב שלו, התעוזה שלו, והאומץ וכוח הרצון של הלוחמים שלו - זה מה שהביא את הנצחון הגדול שלנו במערכה מול הסורים. בתמורה, אגב, פרץ הכלב הזה מפטר אותו מתפקידו כמנהל מנהל החברה בצה"ל בשביל מינוי פוליטי מסריח שלו. שייחנק הירקן הזה. |
![]() |
![]() |
# 53 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מחזיר לי את הגאווה להיות יהודי.
|
![]() |
![]() |
# 54 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 55 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 56 |
Rar.co.il
|
מטרת האשכול הינה מתן הסבר למאמינים? פשוט לא שמתי לב...
# 57 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הם טוענים שכל דבר קרה בגלל אלוהים,אני בתור אדם שלא מאמין בזה חושב שזה קצת תלוש מהמציאות לתלות משהו שקרה במישהו שלא קיים! איפה אלוהים נמצא איך הוא נראה? הוא בן אדם? מה הוא בדיוק? תשכנעו אותי שזה נכון [אולי אני בסוף יאמין לזה].ואני לא חושב שהמדע זה דבר "טהור". "אנו בתהליך הגאולה והפיגועים אמורים לחזק אותנו". אני לא מאחל לך ולא לאף אדם אחר בעולם לחוות את הזוועה הזו,אבל אני איבדתי חברים ואנשים מאוד קרובים אלי באינתיפדה. זה לא חיזק אותי! זה גרם לי יותר לאבד את טיפת האמונה שעוד היתה לי.והיתה..כשאתה מגיע למצב כזה ואתה שואל את עצמך אם יש אלוהים למה זה קורה? אתה חושב מעט ואתה פשוט לא מאמין בו! מקווה שהובנתי. Last edited by שאולי; 26-12-06 at 16:59.. |
|
![]() |
![]() |
# 58 | |||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |