הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 19-12-06, 17:51   # 21
sheeze
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

sheeze לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad צפה בהודעה
אתה מסוג האנשים האדישים.. זה לא טוב.
יותר בכיוון של בן-אדם ריאלי שמודע למציאות. תיהיה רציני שניה, מה אפשר לעשות מול האיראנים? זה לא כמו הכור העיראקי, אז היה לנו סיוע מארה"ב. איראן מדינה חזקה בהרבה מעיראק של אז עם יכולות גבוהות בהרבה. בלי האטום שלנו, אנחנו לא משתווים אליהם. אפילו אם הצבא שלנו יותר טוב, הם עולים עלינו במספר. מה שרון היה עושה עם זה? הוא לא יכול לעשות כלום. כנ"ל לגבי שיגורי הקאסם לשטחים, בתקופה האחרונה כל הזמן יש פעילויות בעזה אבל תוצאות אין. מה שרון היה עושה פה? מוחק את כל עזה?
שרון בקדנציה הזאת שלו כראש ממשלה הבין כבר שכוח לא יפתור כלום ורק הסכם יביא לשלום אמיתי. סתכל על ירדן ועל מצרים, הסכם שמקובל על שני הצדדים ולמרות שבתכל'ס זה שלום קר, זה עדיין שלום.
ישן 19-12-06, 18:05   # 22
DorWD
תודה על תרומתך.

DorWD's Avatar

מיני פרופיל

DorWD לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי נותן בראש עם mp3 צפה בהודעה
נירא לי עם הוא לא היה בתרדמת
הינו מנצחים במחלמה שהייתה בלבנון
החיזבאללה לא תקפו בתקופה של שרון כי הם פחדו ממנו.
עכשיו כשראו שיש בעיות רבות בממשלה ושרן לא זמין הם תקפו
ישן 19-12-06, 18:21   # 23
Virtual NET
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Virtual NET לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי sheeze צפה בהודעה
יותר בכיוון של בן-אדם ריאלי שמודע למציאות. תיהיה רציני שניה, מה אפשר לעשות מול האיראנים? זה לא כמו הכור העיראקי, אז היה לנו סיוע מארה"ב. איראן מדינה חזקה בהרבה מעיראק של אז עם יכולות גבוהות בהרבה. בלי האטום שלנו, אנחנו לא משתווים אליהם. אפילו אם הצבא שלנו יותר טוב, הם עולים עלינו במספר. מה שרון היה עושה עם זה? הוא לא יכול לעשות כלום. כנ"ל לגבי שיגורי הקאסם לשטחים, בתקופה האחרונה כל הזמן יש פעילויות בעזה אבל תוצאות אין. מה שרון היה עושה פה? מוחק את כל עזה?
שרון בקדנציה הזאת שלו כראש ממשלה הבין כבר שכוח לא יפתור כלום ורק הסכם יביא לשלום אמיתי. סתכל על ירדן ועל מצרים, הסכם שמקובל על שני הצדדים ולמרות שבתכל'ס זה שלום קר, זה עדיין שלום.
סיוע אמריקאי בהתקפת הכור בעיראק? לא היה שום סיוע אמריקאי, הכל פעולה מדהימה שנעשתה פעם ראשונה ואחרונה (עד שמתקני הגרעין של איראן יותקפו) על ידי חיל האוויר הישראלי בלבד
  Reply With Quote
ישן 19-12-06, 18:26   # 24
PopUp
חבר פורום

מיני פרופיל

PopUp לא מחובר  

איפה אתה שרון ? איפה?
תירא איזה בעיה נפלה עלינו ! אולמארט ! שיביא עילנו את מלחמת העולם ה-3 עם הפה הגדול שלו !
  Reply With Quote
ישן 19-12-06, 19:28   # 25
נותן בראש עם mp3
חבר בקהילה

מיני פרופיל

נותן בראש עם mp3 לא מחובר  

אחרי שהם יגמרו עם לבנון
הם יחזרו לגבול 95 % יחזרו
לא מספיק הבעיות שיש לנו בחיי היום יום וקשיי הכלכלה ,זיהום האוויר
ופלסטינים
נפלה עלינו עוד בעיה חיזבללה + אירן
אז מה עשינו כאן כלום!!
מה אפשר לעשות עם חיזבללה ?!
הם מתחמשים
במחלמה במה הם הישתמשו
רק בנשק רוסי ישן M16 ,והקטיושות שזה עוד מימי מלחמת העולם ה-2
אנחנו לא יכולים לגרום להם לעוף מי הגבול !
בושה !!!!!
עם כול הציוד הזה שיש לנו "הצבא הכי חזק במזרח התיכון" עלק חזק הוא לא מדגד לאף אחד ת'רגליים
אחוז הנשירה מי הצבא הכי גדול !
אני אישית לא רוצה לשרת בצבא שלא מעניק לי ביטחון
עכשיו גם אירן מתחמשת מה עושה העולם כלום !
יושב רגל על רגל ולא עושה כלום
תנו תנו להם להתחמש שיפוצצו לכולם ת'פרצוץ
איסיקיו :494695494
פלאפון:0542373771
  Reply With Quote
ישן 19-12-06, 20:43   # 26
DorWD
תודה על תרומתך.

DorWD's Avatar

מיני פרופיל

DorWD לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי נותן בראש עם mp3 צפה בהודעה
אחרי שהם יגמרו עם לבנון
הם יחזרו לגבול 95 % יחזרו
לא מספיק הבעיות שיש לנו בחיי היום יום וקשיי הכלכלה ,זיהום האוויר
ופלסטינים
נפלה עלינו עוד בעיה חיזבללה + אירן
אז מה עשינו כאן כלום!!
מה אפשר לעשות עם חיזבללה ?!
הם מתחמשים
במחלמה במה הם הישתמשו
רק בנשק רוסי ישן M16 ,והקטיושות שזה עוד מימי מלחמת העולם ה-2
אנחנו לא יכולים לגרום להם לעוף מי הגבול !
בושה !!!!!
עם כול הציוד הזה שיש לנו "הצבא הכי חזק במזרח התיכון" עלק חזק הוא לא מדגד לאף אחד ת'רגליים
אוקיי, קח אוויר שתי דקות ושיתייצב הדופק.
אוקי אז ככה, הצבא נוקט בצעדים חכמים, ולא סתם מפוציים אותם כמו שאתה אומר
בקשר לאירן, חח אם אתה אומר שמדינת ישראל לא עושה כלום לגבי זה אתה ממש לא בעניינים
תתקנו אותי אם אני טועה אבל אולמרט לא שלח בצעה לאום להקפיא את התחמשות אירן?
ישן 19-12-06, 20:49   # 27
sheeze
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

sheeze לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Virtual NET צפה בהודעה
סיוע אמריקאי בהתקפת הכור בעיראק? לא היה שום סיוע אמריקאי, הכל פעולה מדהימה שנעשתה פעם ראשונה ואחרונה (עד שמתקני הגרעין של איראן יותקפו) על ידי חיל האוויר הישראלי בלבד
צודק לגבי הפצצת הכור העיראקי, התבלבלתי, אכן פעולה שלנו.
בכל אופן, ישראל לא תפציץ שום כור איראני - זה יהיה המהלך שיפתח את מלחמת ישראל-איראן, מלחמה שהתוצאות שלה יהיו הרסניות. הפצצה האיראנית, כמו שנראה כרגע, בלתי נמנעת.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי DorWD צפה בהודעה
אוקיי, קח אוויר שתי דקות ושיתייצב הדופק.
תתקנו אותי אם אני טועה אבל אולמרט לא שלח בצעה לאום להקפיא את התחמשות אירן?
נו באמת, זה כמו שאני ואתה נשלח הצעה לאו"ם. אתה באמת חושב שאם האו"ם יגיד לאיראן "נו נו נו אתם ילדים רעים" אז הם יפסיקו? בחיים לא.
ישן 19-12-06, 20:54   # 28
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
יותר בכיוון של בן-אדם ריאלי שמודע למציאות. תיהיה רציני שניה, מה אפשר לעשות מול האיראנים? זה לא כמו הכור העיראקי, אז היה לנו סיוע מארה"ב. איראן מדינה חזקה בהרבה מעיראק של אז עם יכולות גבוהות בהרבה. בלי האטום שלנו, אנחנו לא משתווים אליהם. אפילו אם הצבא שלנו יותר טוב, הם עולים עלינו במספר.
אז מה אם הם עולים עלינו במספר?
גם בשאר מלחמות ישראל תמיד היינו המיעוט (עצמאות, כיפור, ששת הימים וכל השאר), זה הפריע לנו? לא ממש.

מה אפשר לעשות מול האיראנים? תראה, זו לא רק בעיה של ישראל האיסלאם הקיצוני אלא של עוד כמה מדינות (גם ארהב ובאירופה). ותמיד אפשר לעשות משהו. לא יושבים בחיבוק ידיים.

ציטוט:
כנ"ל לגבי שיגורי הקאסם לשטחים, בתקופה האחרונה כל הזמן יש פעילויות בעזה אבל תוצאות אין. מה שרון היה עושה פה? מוחק את כל עזה?
עכשיו שקט, שיהרגו אחד את השני קצת, מה מפריע לך?

ציטוט:
יש מצב, צריך לשאול אותו..
ישן 19-12-06, 20:55   # 29
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
המלחמה הזאת הייתה ידועה מראש בצבא ולממשל. ההערכות שהיו בערך 3 חודשים לפרוץ המלחמה שתוך שנה יהיה עימות עם החיזבאלה. אולי למנוע את ההתחמשות שלהם היה גורם לפתיחת המלחמה שנתיים-שלוש קודם, אבל מצד שני, אם לא מונעים את זה, לא משאירים את הצבא שלנו בצורה כ"כ נחותה לעומת מה שהיה בעבר.
אולי אתה יודע מה היה ידוע, אך לי אין מידע בנושא.

ציטוט:
לגבי שרון, חביבי, אולי הוא היה נותן ביטחון לאנשים אבל הוא לא היה יכול לעשות כלום. איראן תמשיך לפתח את הגרעין, סוריה תמשיך להיות במצב ביין מו"מ למלחמה, בשדרות עדיין היו נופלים קאסמים ואל-קאיידה - מה הם קשורים? הם פועלים בעולם...
א. בתור בנאדם שיודע כל כך טוב אם ידעו על המלחמה או לא חשבתי שתדע שראש המוסד התריע אתמול שאלקעאידה מעוניינים ומתכננים להתחיל לפעול בישראל.

ב. לא יכל לעשות כלום? הוא יכל, גם אולמרט יכול הענייו הוא שלא עושים כלום.

ג. סוריה לא במו"מ איתנו.

ד. איראן תמשיך לפתח את הגרעין? יתכן, לא מעניין אותי, אני ולדעתי רוב עם ישראל לא מפחדים מהם.

ה. חביבי, תחושת ביטחון זה דבר חשוב. לא יודע בן כמה אתה ומה עשית כבר בחיים שלך, אבל לי אישית בתקופת הצבא שרון נתן תחושת ביטחון, ידעתי שיש מנהיג בעל ניסיון שאפשר לסמוך עליו. ובקשר לאלה שאמרו שחיטות אז...היא לא מעניינת אותי, את השחיטות במדינה ניתן לראות מגיל צעיר עד המוות כך שאני לא שופט אדם לפי דברים כאלה, כולנו מושחטים.

ציטוט:
בלי האטום שלנו, אנחנו לא משתווים אליהם. אפילו אם הצבא שלנו יותר טוב, הם עולים עלינו במספר.
כאילו במלחמת השחרור, מבצע קדש, ששת הימים, שנות ההתשה וכיפור עלינו על האוייב במספר.

ציטוט:
יותר בכיוון של בן-אדם ריאלי שמודע למציאות.
לדעתי יש לך ביטחון עצמי מפורז, אני חושב שאתה יודע יותר לדבר מאשר יודע מה קורה.

ציטוט:
אני בטוח שאם שרון היה מסתכל עכשיו על השלום וההנתקות שלו הוא היה מצטער.
ובכלל, אתה חושב שמישהו לא רוצה שלום? כולם רוצים, אבל למה תמיד אנחנו צריכים לוותר בהסכמי שלום?

ציטוט:
תתגייס לצבא לתפקיד משמעותי תדע אם אנחנו מדגדגים או לא ואם מפחדים מאיתנו או לא.
ואתה צבוע, עדיף שעכשיו אני לא אכתוב מה אני חושב עליך. אתה יודע רק להתלונן שהצבא לא מספיק חזק, מתלונן על אחוז הפחדנות (אתה מכנה את זה נשירה) ואז אומר שלא תתגייס.

בלי קשר להכל, אתה בנאדם לחוץ...הזכרת זיהום אוויר, בעיות כלכליות- אני מבטיח לך שבעיות לב הן יותר קשות, תרגע קצת.
ציטוט:
תירא איזה בעיה נפלה עלינו ! אולמארט ! שיביא עילנו את מלחמת העולם ה-3 עם הפה הגדול שלו !
חחח, באמת נראה למישהו שראש ממשלה פולט בטעות סודות גרעין של ישראל?

Reply With Quote
ישן 19-12-06, 22:01   # 30
sheeze
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

sheeze לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI צפה בהודעה
אולי אתה יודע מה היה ידוע, אך לי אין מידע בנושא.
זוכר שלפני המלחמה היה תרגיל כלל צה"לי גדול (אמרו את זה גם בכלי התקשורת, זה לא מידע מסווג) - בכל אופן, באחת מהשיחות שלי שם עם קצין מאוגדת הגליל (האוגדה של גל הירש), הוא אמר לי שנערכים לעימות עם החיזבאללה תוך שנה

ציטוט:
א. בתור בנאדם שיודע כל כך טוב אם ידעו על המלחמה או לא חשבתי שתדע שראש המוסד התריע אתמול שאלקעאידה מעוניינים ומתכננים להתחיל לפעול בישראל.
ב. לא יכל לעשות כלום? הוא יכל, גם אולמרט יכול הענייו הוא שלא עושים כלום.
ג. סוריה לא במו"מ איתנו.
ד. איראן תמשיך לפתח את הגרעין? יתכן, לא מעניין אותי, אני ולדעתי רוב עם ישראל לא מפחדים מהם.
ה. חביבי, תחושת ביטחון זה דבר חשוב. לא יודע בן כמה אתה ומה עשית כבר בחיים שלך, אבל לי אישית בתקופת הצבא שרון נתן תחושת ביטחון, ידעתי שיש מנהיג בעל ניסיון שאפשר לסמוך עליו. ובקשר לאלה שאמרו שחיטות אז...היא לא מעניינת אותי, את השחיטות במדינה ניתן לראות מגיל צעיר עד המוות כך שאני לא שופט אדם לפי דברים כאלה, כולנו מושחטים.
א. הם מתכננים לעשות את זה כבר שנים. לא הכי הולך להם. זה לא דבר חדש.
ב. מה הוא יכול לעשות? תן רעיון מעשי אחד
ג. נכון. אבל האמת, סוריה עשתה עכשיו צעד שלדעתי הטעות היא שלנו שאנחנו לא נענו להם. זה יכול להתפרש כרצון למלחמה מהצד השני.
ד. לא מפחד מהם? בראש המדינה שלהם עומד הצורר החדש של המאה החדשה ויש לו אטום. אי אפשר לדעת מה הוא יעשה. אני לא אומר שצריך לפחד ולהסתגר במקלט בעומק 100 מטר אבל האיום עדיין קיים - רוב האנשים אפילו לא מבינים אותו.
ה. אני מוכן להסכים איתך שמהפוליטיקאים שיש למדינה הזאת להציע, בהחלט שרון הוא המתאים ביותר. הבעיה שרק עכשיו רואים שהוא לא עשה כלום, היינו צריכים להיות מוכנים טוב יותר למלחמה. לגבי השחיטויות, שלטון זה דבר משחיט, זה ידוע. מצד שני, סתכל על גדולי המנהיגים שלנו - בגין לא היה מושחט, רבין היה בין הפוליטיקאים הישרים שהיו לנו אי פעם ופרס גם. אז אי אפשר באמת להכליל ולהגיד ששלטון = שחיטות.

ציטוט:
כאילו במלחמת השחרור, מבצע קדש, ששת הימים, שנות ההתשה וכיפור עלינו על האוייב במספר.

אני בטוח שאם שרון היה מסתכל עכשיו על השלום וההנתקות שלו הוא היה מצטער.
ובכלל, אתה חושב שמישהו לא רוצה שלום? כולם רוצים, אבל למה תמיד אנחנו צריכים לוותר בהסכמי שלום?
לגבי המספר שלנו לעומת שלהם - זה שונה לגמרי. היכולת היחידה של ישראל לתקוף את איראן היא באמצעות מטוסים בלבד. לעומת זאת לאיראן יש טילים ארוכי טווח שבלי מאמץ בכלל מגיעים לישראל. כמו גם שראינו במלחמה האחרונה, הכרעה אי אפשר להשיג מהאויר.

למה אנחנו צריכים לוותר תמיד? מה לעשות, כל צד חייב לוותר. אני לא חושב שההתנתקות היא מהלך שגוי, זה היה צעד שהיה אמור לקרב עם כוונה נכונה. יש מקומות שכבשנו והחזרנו, כאלו שוליים וכאלה לא. להחזיר את סיני הייתה החלטה שהוכיחה את עצמה, כנ"ל כל האדמות שהחזרנו לירדן. אז כן, אפשר להחזיר את שטחי רצועת עזה. ככה זה בשלום, חייבים לוותר, בדיוק כל מערכת יחסים בחיים. אם הייתה לך פעם חברה לזמן ממושך אני בטוח שאתה מבין שלפעמים נושכים את הלשון ואומרים "בסדר" למרות שזה לא באמת מה שרוצים.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום