![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
איך אני מעלה את הPR של האתר שלי?
שלום,
יש לי אתר ואני לא יודע איך אני מעלה את הPR שלו האתר עלה אתמול... כרגע לפי מה שבדקתי הPR שלי הוא 0... איך אני מעלה אותו?? תודה רבה לעוזרים! כתובת האתר: ****צונזר על ידי ראשן - בפעם הבאה מובטחת אזהרה!**** (: חג שמח Last edited by ראשן; 06-10-06 at 23:15.. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
מה שאתה צריך לעשות זה להתחיל לארגן אתרים איכותיים שיקשרו לאתר שלך ולחכות לעדכון הבא של גוגל. מיותר לציין שהאתר צריך להיות רשום בגוגל... |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
איך אני נירשם לגוגל.?
יש אולי מדריך ל"מקדם המתחיל" ^_^ כל כמה זמן יש עידכון? |
![]() |
![]() |
# 4 |
кто ты?
|
PR זה לא הכל בקידום,
אני לא מבין למה מתלהבים מזה כל כך... |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אני לא בטוח שאתה נרשם בגוגל...גוגל רושמים אותך..
אתה משיג pr בעזרת אתרים שמקשרים לאתר שלך ואתה אליהם..זה נקרא החלפת קישורים...בעיקרון עדיף שהאתרים שמקשרים אלייך יהיו בעלי pr גבוה... יש עוד מלא דרכים כמו טקסט מגוון,קודים מיוחדים,עדיף שהאתר יהיה בלי פלאש,מפת אתר... יש מלא דרכים אני מציע לך לקרוא מאמרים וללמוד.. |
![]() |
![]() |
# 6 | ||
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
ציטוט:
אני ממליץ לך לעיין בפוסטים בפורום הזה, וגם לבקר כאן איך אתה נרשם? אתה מוזמן לבקר בעמוד קידום האתרים שלנו ולהירשם למנועי החיפוש השונים |
||
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() אבל אם משתמשים בPR בצורה נכונה זה דווקא לדעתי כן יכול להועיל.
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() איך אתה ממליץ להשתמש בו בצורה נכונה? ![]() לדעתי PR5 ומעלה כבר תורם, וגם ברוב המקרים למי שיש דירוג כזה אז יש אליו הרבה קישורים נכנסים... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|