![]() |
# 31 |
אקס מנהל
|
אמ.. מבחינת רמת העיצוב שניהם מצויינים,אך אופיר אכן ברמה גבוהה יותר.
מבחינת תמיכה,אני מאמין ששניהם מצויינים. ההמלצה שלי היא אופיר,מבחינת הרמה העיצובית. בהצלחה! |
![]() |
# 32 |
תודה על תרומתך!
|
שניהם מעצבים מעולים,
לי כבר יש היסטוריה שלמה (טובה) עם אופיר (layer) לכן אני ממליץ עליו, אחלה מעצב ואחלה חבר. |
![]() |
# 33 |
חבר בקהילה
|
שחר.
הוסטסניון
|
אין לי ספק שהבחירה הנכונה היא אופיר, אכן מעצב בסטייל שלו ובמידה ואתה אוהב את הסגנון הזה, אז לך לאופיר כי את הסגנון הזה הוא יעצב לך הכי טוב!, מכיוון שזה הסגנון שלו!
עכשיו בנוגע לשחר, באמת שאני לא מעוניין להתחיל להתלכלך פה אבל אני לא יכול אפילו להגיד לך דבר דומה למה שאמרתי בנוגע לאופיר מכיוון שאין לו סגנון משלו, הוא משתמש בסגנונות של מעצבים אחרים ולפעמים זה אפילו גובל בקצת יותר מהשראה. נוסף לכך הרמה של אופיר לדעתי גבוהה בהרבה מהרמה של שחר. אוהב את הסגנון של אופיר?, ישר תלך אליו. הרבה פעמים פותחים פה אשכולות אנשים שרוצים לקנות עיצובים בסגנון של עיצוב מסויים ולמטה יש זכויות של המעצב, אז למה בעצם לא ללכת למעצב הזה?! לסיכום: לך למעצב שאת הסגנון שלו אתה אוהב ביותר! |
![]() |
# 35 |
Permanently Banned
|
עם זה ביניהם אז בלי ספק אופיר!!
אבל לפי דעתי יש מעצבים ברמה שלהם כאן שפשוט לא נותנים להם תכבוד |
![]() |
# 36 |
חבר פורום
|
לך על אופיר, יש לו את זה..
![]() הוא אומן אשכרה.. :] והוא שינה כבר את השם לPurple לא? :S |
![]() |
# 37 |
הוסטסניון
|
אני לא אגיד לך את מי לקחת
תן לי מייל אני אראה לך עבודות חדשות, אני לא ממש מציג כאן עבודות חדשות, מה גם שאני כבר עובד יותר מקצועי מפעם בהרבה.. הסגנון שלי ושל אופיר השתנה ממזמן, ע"מ לראות עבודות חדשות כפי שאמרתי למעלה תן לי מייל |
![]() |
# 38 |
תודה על תרומתך.
|
ואוו... טוב שלא הקפצתם סתם :S
חבר פורום
|
ציטוט:
זה שלא פניתי אליך לא אומר שלא בחרתי בך, ואני לא אומר פה שבחרתי בך, אני עדיין מתלבט בין שניכם וכרגע יש לי עוד מס' הצעות ממעצבים טובים שלא כל כך מוכרים בפורום. ד"א, מנהלים אפשר לנעול. אני רואה שהאשכול כל הזמן קופץ. |
|
![]() |
# 40 |
תודה על תרומתך.
|
הוא התכוון מי לקחת... מבחינת עתיק,, הוא או אופיר, בכל מקרה רצית שינעלו, דיווחתי שינעלו.
אגב לי יש נטייה גדולה לאופיר :]
תצורת הצגה | |
|
|