![]() |
# 1 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
![]() WYSIWYG-
What You See Is What You Get. עורכי HTML בתצוגה של "מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל".. לדוגמא עכשיו אני כותב טקסט.. ועכשיו הוא מודגש בWYSIWYG אני אראה את הטקסט מודגש גם בכתיבה. לדוגמא, לא ככה: HTML קוד:
[B]שלום[/B] ציטוט:
ועכשיו לשאלה- הייתי רוצה לפתח מנוע WYSIWYG בעצמי. אבל הייתי רוצה שהדבר יהיה אפשרי בשפת צד שרת ללא JAVA או FLASH. האם זה אפשרי? |
|
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
איך בכלל עושים גם אם
PHP קוד:
יש דרך אחרת?
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
צד לקוח. |
|
![]() |
# 5 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
נראה לי הרבה יותר שימושי להשתמש בstr_replace או בeregi_replace לתגיות B, U, I, CENTER וכו'.
לעומת זאת, בתגיות אחרות דיי חייבים להשתמש בPCRE. אבל השאלה שלי הייתה אחרת.. יש הבדל בין BBCODE לWYSIWYG BBCODE זה שלב אחד לפני זה.. פחות מתקדם.. מישהו יכול להגיד לי איך משתמשים בWYS..? (ובאיזה שפה?) עריכה: מפתאום צד לקוח.. לתכנת WYS בJS? זה אפשרי בכלל? |
![]() |
# 6 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אר אחרי זה להמיר לתגיות המתאימות משתמשים ב צד שרת. ככה זה כל העורכים. |
|
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מי שממש רוצה, יכול גם להשתמש בAJAX, למרות שאפשר לחיות מצויין גם בלעדיו. |
|
![]() |
# 8 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
תמיד עדייף להעביר את העבודה לצד לקוח. תאר לך יש לך 5000 גולשים שעכשיו משתמשים בעורך(סתם הגזמה), ואתה בנית עורך ע"י AJAX , אתה סתם מעמיס מאוד על השרת. כאשר יש אנטרנטיבה להשתמש ב צד לקוח(במקרה זה JS) תמיד עדייף צד לקוח. נ.ב לא באתי אילך בטענה רק רציתי להגיד את זה ![]() |
|
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
יש עורך WYSIWUG מצוין בצד לקוח בJS. קוראים לו: FCK editor. ברגע שאתה מתחיל להשתמש בצד שרת זה סתם כאב ראש.
חבר וותיק
|
אבל השאלה היא מהי הטכניקה של יצירת עורך WYSIWYG.
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|