|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חסום
|
פרסום| ביקורת על הפורום ועל המנהלים
שלום, לא מזמן פתחתי את הנושא הבא - http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=97574
לאחר שהמון התעניינו, רכשו, והיו מרוצים הם הגיבו באשכול והמליצו. מחקו את התגובות שלהם, אוקיי עם זה אין לי בעיה, אבל שיש עוד נושא דומה מאוד עם המלצות ו"מעלימים" ממנו עין זה כבר לא מתאים. דיווחתי על הדבר הבא לתומר (שדרך אגב שומר על הפורום ועל החוקים בו כאילו זה ה"ילד שלו") ותומר הגיב לי "אתה תמיד יכול לדווח והעניין יטופל, אף אחד לא מתנכל אלייך." - הדבר אכזב אותי נורא מכיוון שהינה תומר, הודעתי לך. לאחר שכתבתי לו "עובדה דיווחתי לך וזה לא טופל" הוא כתב "לא קיבלתי דיווח בדוא"ל (דרך הכפתור האדום) או כאן בהודעה פרטית." לא כל כך הבנתי את הכוונה, לפני רגע הודעתי לך על הדבר. נורא התאכזבתי מתומר ומאותו מנהל שמחק את ההודעות מהאשכול שלי ובאשכול האחר העלים עין. אני כבר יודע מראש שמנהלים יגיבו "כניראה אותו מנהל לא ראה את האשכול הקודם" ותירוצים תירוצים אבל אותו אשכול היו בין הראשונים, אני ממליץ לראשיים להוריד את החוקים הטיפשיים שאסור להמליץ באשכול הקנייה/מכירה אבל אם כבר שמתם את אותו חוק, לכו איתו עד הסוף ולא לחלק כן ולחלק לא. ערב טוב. Last edited by Hostake; 02-06-12 at 21:31.. |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
1. אם יש לך תלונה לגבי מנהל כזה או אחר, אתה מוזמן לכתוב זאת במייל מסודר לכתובת admin@hosts.co.il
2. לא ממש ברורה על מה תלונתך על המנהל, הוא עשה את עבודתו בהתאם לחוקי הפורום. 3. "תירוצים תירוצים"? "חוק טיפשי"? אני מתייחס אליך בכבוד, בבקשה תתבטא לפחות בכבוד המינימלי שהיית רוצה שייתחסו אליך. אם אתה רוצה להמשיך לקבל התייחסות / לגלוש בפורום הזה, תתבטא בהתאם. אז אם סיננתי את כל אלו, אתה בעצם מתלונן "יש חוק, עברו עליו, אצלי אכפו אותו - אצל מישהו אחר לא.. אני מתלונן!" בוא נעשה סדר: לפי הטענה שלך, בדיוק כפי שמישהו ירשום לך "מומלץ, אחלה שירות!" אין לך שום בעיה שמישהו ירשום "חרא שירות, לא מומלץ"? איך הגולשים יכולים לדעת שמישהו מה"ממליצים" אכן רכש את השירות ולא רושם את זה כי הוא חבר שלך? או גרוע מזה... אוייב שלך? הרי ברור שאם ירשמו "מומלץ" לא תהיה לך בעיה ולא תרצה שאף אחד ימחק. אבל.. מה אם ירשמו "לא מומלץ"? ומה אם זה לא לקוח שלך? האם אתה חושב שיותר הגיוני להגרר ל"מלחמת הוכחות" בפורום? ולסיכום, אם אתה חושב שנעשתה לך עוולה - דווח למנהל. אם אתה חושב שחוקי הפורום לא נאכפים בהודעה כזו או אחרת? השתמש בכפתור הדיווח. ומעל לכל, רשום בכבוד המינימלי שאתה מצפה שירשמו לך. אני לא רואה מקום לדיון ולכן האשכול נעול. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|