|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[שאלה] גוגל אדוורדס
שלום לכולם,
אני מעוניין לפתוח קמפיין חדש בגוגל אדוורדס בסכום של 1,000 ש"ח למילה מסויימת. חשוב לציין שזה הקמפיין הראשון שאני פותח. השאלה שלי היא כזאת: כמה כניסות פוטנציאליות אני יקבל בסכום של 1,000 ש"ח? אני לא יודע אם זה חשוב אבל, אני לא רואה שום פרסומות ממומנות במילה הזאת. תודה לעוזרים ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
בהצלחה בקמפיין.
בקשר לשאלתך - אני חושב שכ-300 כניסות. Last edited by BestWeb; 14-04-12 at 21:02.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
אי אפשר לדעת כמה כניסות תקבל הכל תלוי בתחרות וברמה שאתה יודע לנהל קמפיין
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אם תרצה עצה מקצועי ואו בעל מקצוע שינהל לך את הקמפיין בתשלום, צור קשר.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
30 אגורות לקליק?
אשמח לשמוע את הטיפים בכדי להוריד ל-30 אגורות לקליק... יהיה נחמד
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
תודה לכל העונים, אבל עדיין לא הבנתי כלום
![]() איך בעצם גוגל אדוורדס עובד? |
![]() |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
שלום,
ברגע שתפתח קמפיין חדש תצטרך להזין מילות מפתח אותן יהיה ניתן למצוא בפרסומות הממומנות ע״י גוגל. בכל פעם שיחפשו את המילים שהזנת, ימצאו את הפרסומת האישית שלך שקשורה למילים. לכל מילה יש תקציב מסוים לכל קליק שאותו גוגל קובעים, הכל יחסי ומשתנה לפי ביקוש המילה. יכול להיות שהמילה ״דג״ התקציב שלה יהיה 30 אגורות לקליק ומילה אחרת כגון ״כלבים״ תקציבה יהיה 3 שקלים לקליק. גוגל מציעה לכל לקוח תקציב מסויים אותו צריך להגדיר לכל מילה, ברגע שתשלם יותר תקבל חשיפה גדולה יותר, ברגע שתקציב פחות כסף למילה, כמות החשיפות תהיה נמוכה יותר. שים לב שמילים עם ביקוש רב יכולות להגיע לסכומים של 20-30 ש״ח לקליק, זה אומר שאם יש לך 20 קליקים ביום בערך, תפסיד 400-600 ש״ח ליום (משתנה לפי כמות הקליקים ומחיר ההקלקה). מתוך ניסיון שלי בשירות, הוא מעולה אך יקר, במידה ואתה חושב שתכניס ותכסה הוצאות, לך על זה. במידה וזה סתם פרסום של האתר זה לא משתלם. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
למשל כמו שאמרת אני מגדיר תקציב לקליק שהוא פחות ממה שגוגל הציעו לי, אז אקבל פחות חשיפות אבל יותר קליקים? זאת אומרת שאני אקבל יותר קליקים אבל ביותר זמן? |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
עסק רשום [?]
|
אני אבהיר את זה בצורה ברורה.
פחות כסף לכל מילה = פחות חשיפות, פחות קליקים. יותר כסף לכל מילה = יותר חשיפות, יותר קליקים. יכול להיות שאנשים יראו את המודעה, תקבל חשיפה אבל לא יקליקו... הכל תלוי כמה כסף תשקיע, ככל שתשקיע יותר ככה תקבל יותר חשיפה ותופיע תמיד בין הראשונים. |
![]() |
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
ואני רק אמשיך ואוסיף כאן למה שנאמר כי זאת לא חוכמה רק לפתוח חשבון ולשים כסף, צריך לדעת גם מה אתה עושה, אחרת אתה תפסיד כסף, יש הרבה דרכים להוזיל עלויות בפרסום של גוגל, חלק מהם זה ניסוח מודעות נכונה , חלוקה נכונה לנושאים ועוד, כדאי לך ללמוד את הנושא או לעבוד עם בעל מקצוע.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|