|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עיצוב חדש לקלאן לקונטר סטרייק
הבלוק השמאלי הראשי לא יצא לי משו =\
אני ינסה לעצב משו חדש במקום זה יותר מאוחר אם יש לכם רעיונות אז תגידו לי בבקשה ![]() http://img425.imageshack.us/img425/7628/csclan2vo.jpg נ.ב.: מעכשיו אני רושם על העיצובים שלי במקום sholaman אז אני רושם SMD שזה שווה sholaman design מי שרוצה לקנות שייצור קשר
Last edited by sholaman; 11-10-05 at 20:36.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
סוס אתה אחי..סוס ממש ממש יפה..
גם אני משחק סורס חח. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
נחמד מאד..
לא אהבתי תבאר.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא משו אחי..
שפר את הבאר.. הוא ממש ריק. שים יותר דברים שקשורים למשחק.. חוץ מאיזה 3 תמונות ששמת. תוסיף דברים שמתאמים למשחק (אני לא משחק ככה שאני לא יכול להגיד לך בדיוק) בהצלחה.
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני ינסה לשלב עוד קצט תמונות, ואם אפשר לשאול אז מה דעתכם על הבלוקים, במיוחד על השמאלי כי לדעתי הוא לא יצא משו
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
סליחה על ההתבטאות אבל... כמה ביצים יכול להיות לבן אדם לאחר עיצוב ראשון שהוא מציג להכין לו כרטיס ביקור ולהיות מעצב לכל וכיס והעיצוב הרביעי שלו.. סלח לי על המילה אבל ממש אבל ממש לא מתאים למכירה בא ומבקש על דבר כזה כסף תחלק אותו בחינם תמשיך להתאמן עוד שנה תתחיל למכור ממש לא מעכשיו.. ובכל מקרה רואים שיש כישרון וידע רק קצת לפתח יותר ולעבוד יותר.
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 9 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
לא משהו בכלל נראה יותר מדי תינוקי
שפר בלוקים שפר באר תוסיף תמונות |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
באר חביב כל השאר יבש מדי חסרים צבעים, ובד"כ אתרי קלאן צריכים לשלב בתוכם הרבה דברים בתלת מימד וכאלה. אבל הדבר שהכי הציק לי הוא שהיה יותר מדי קווים בעיצוב.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|