|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ביקורת וקריאה לשיתוף פעולה עם בוני ומאחסני אתרים
שלום לכולם.
פתחנו אתר ומיזם חדש appli.co.il שמטרתו לספק לעסקים קטנים ובינוניים אפשרות לפתח אפליקציות סלולריות במחיר נמוך. 1. נשמח לקבל ביקורת על האתר, איך הוא נראה? האם המסר ברור? ומה חסר? 2. נשמח לקבל בפרטי הצעות לשיתוף פעולה עם חברות אחסון ובניית אתרים, כאשר אנו משלמים עבור הפניות של לקוחות שרוצים לפתח אפליקציות. תודה ומועדים לשמחה! Last edited by gitaysh; 10-04-12 at 00:09.. סיבה: עריכת לינק |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אהבתי מאוד את האתר, לפי דעתי צד שמאל ריק מאוד וזה לא "מחמיא" לאתר.
בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
קודם כל בהצלחה.
עיצוב יפה, נקי וברור, רק צד שמאל לא מסתדר לי כפי שזה שמעליי רשם, זה הראה כאילו האתר חתוך מהצד. המחירים אמיתיים ? לפי מה שידוע לי הרשמה לאפסטור עולה 100$ איפה הרווח? Last edited by itayS; 10-04-12 at 00:52.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
אתר מצוייןן ונראה מהמם, אהבתי+
והשארתי לך שם פנייה יכול להיות שאני יקח את שירותך
# 5 |
חבר בקהילה
|
תודה על התגובות,
נתקן את צד שמאל של ההדר. נשלחו הודעות למי שהשאיר בפרטי ובאתר. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
הפונט בעברית מפוקסל! תקן אותו מהר!
בסך הכל לא התחברתי לעיצוב, אבל נראה בסדר גמור. השירות נראה לא מאוד רווחי. אלא אם כן אתה עובד עם פריימוורק בלי עיצוב ייחודי ובלי שום ייחוד. רק לשכור מעצב לאפליקציה יעלה לך בין ה1200-5000 שקלים. מאיפה אתה מרוויח? פרסומות באפליקציות? |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הרווח שלנו בעיקר מתשלום על שינויים נדרשים על ידי הלקוחות באפליקציות. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אתר יפה צבעים נוחים לעין רק הכתב למטה לא נעים לקרוא אותו
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
שוב, תודה על התגובות!
הוספנו פורום לאתר בסאב-דומיין, כשהפורום פונה לא רק ללקוחות אלא פורום כללי לפיתוח אפליקציות לסלולרי. אשמח לקבל ביקורת ותגובות גם על הפורום. נא לא להגיב לגבי העיצוב (אני יודע שהוא מאד בסיסי וסטנדרטי) אלא על מבנה הפורום והתוכן. *חשבתי שיותר נכון "להקפיץ" את ההודעה מלפתוח אשכול ביקורת חדש, אם טעיתי בשיקול הדעת נא לפרק לשני אשכולות. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|