|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
פרסום | Socivio - Social Videos
הקמתי אתר חדש שנקרא Socivio, האתר מחבר בין פייסבוק ליוטיוב.
הוא מכיל סרטונים מעולים, ומאפשר לשתף סרטונים בפייסבוק מאוד בקלות, בלי לצאת בכלל מהאתר! http://socivio.com/ אשמח לחוות דעת ![]() שבוע טוב, שי בן משה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אחלה של רעיון ואחלה של ביצוע.
רק חבל שחייבים להתחבר לפייסבוק, לדעתי זה צריך להיות אופציה ולא חובה.
# 3 |
חבר וותיק
|
אחלה ביצוע אבל למה אני צריך אותך כדי לשתף סרטון בפייסבוק?
כל הסרטונים שלך מיוטיוב, למה שאכנס אלייך ולא אל יוטיוב? מאוד אהבתי את האתר אבל, את הביצוע זאת אומרת.
# 4 |
חסום
|
האתר והרעיון נפלאים ,
יש אפשרות לרכוש את המערכת? ירין. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
ביצוע יפה שי , רק בעיה אחת שנתקלתי בה באתר.
ברגע שאני עובר לעמוד Upload ולא ממלא אף אחד מהשדות בטופס במקום לקבל שגיאה מתאימה אני עובר לדף ריק. שיהיה בהצלחה ![]()
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
לאלו שהעירו לגבי החובה לשתף בפייסבוק, זה לא חובה, רשום שאפשר לצפות בסרטון באופן מיידי (מתחת לכפתור השיתוף).
למה שתיכנס אלי ולא ליוטיוב? כי אצלי יש סרטונים מעולים שמאושרים על ידי מנהל, כי חברים שלך פרסמו סרטונים בפייסבוק, ובעצם, למה לא? נתנאל, כן המערכת עדיין לא שלמה ב-100%. תודה על התגובות ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה דניס
![]() עדכון קל: עדכנתי את עניין טופס ההעלאה, כעת יש אימות מלא ותצוגה של שגיאות במקרה הצורך. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
סך הכול אתר נראה נפלא מקצועי ויפה
אבל קח לתשומת לב שהרעיון עצמו פסול - למרות שביססת עליו חלק ניכר מהאתר הרעיון עצמו פסול. אתה מסתכל מנק' מבט של בעל האתר, שבה אתה רוצה שישתפו תוכן בכמויות מטורפות בפייסבוק וכך תשיג תעבורה וכו'. אבל תחשוב מנק' מבט של גולש, שרק נכנס לסרטון עדיין לא ראה אותו ואתה כבר מפציר בו לשתף את הסרטון? אבל הוא עדיין לא צפה בו! מילא אם השיתוף יבוא אחר כך\יעלה בצד במהלך הסרטון וכו' משהו כזה..
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה על התגובות חברה.
אני לוקח לתשומת לבי כל מה שאתם רושמים. גם מה שאתה הצעת satan, להעביר את ההודעה של השיתוף נשקל. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|