|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
דיון | תוכניות בחברות הסלולריות
היי,
אני זוכר שלפני כמה חודשים מישהו פה פרסם תוכנית שלו בחברה הסלולרית וסיפרתם לו על התוכניות שיש לכם, אז רציתי לדעת איזה תוכניות יש לכם? פשוט חשבתי לחדש את התוכנית שלי. אני כרגע עם Samsung Galaxy S2 ובלי תוכנית, ורציתי לעשות תוכנית טובה שלא כוללת מכשיר סלולרי (כיוון שקניתי אותו באופן פרטי). (אני בסלקום כרגע) תודה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אתה חייל? סטונדנט? אזרח?
# 4 |
חבר וותיק
|
1000 דקות שיחה לכל היעדים
1000 SMS לכל היעדים 3500 דקות בתוך סלקום אינטרנט ללא הגבלה במהירות 1MB אייפון 4 16GB 220 ש"ח סלקום
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
מכיוון שיש לך את הS2, אתה יכול לעשות עליו ניתוק זיקה ובעצם לשלם על תוכנית שעולה250 ש"ח
120+- ש"ח פחות 250 ש"ח +- זו רמת השימוש בדרך כלל לS2 בחברות השונות אבל כמובן שצריך לברר את זה מול הנציג כי זה יכול להשתנות מתוכנית לתוכנית וכו'.
# 6 |
חבר וותיק
|
הדם שלי רותח כשאני שומע אנשים ששמחים על תוכניות של אלף דקות שיחה ב-220 שקל בחודש וכל השטויות האלו. זה כאילו חכם גדול מוכר לטיפש גדול קרח באנטרטיקה והטיפש הגדול עוד שמח ומאושר על ה"מציאה" שתפס לעצמו.
התוכניות האלו משתלמות בהנחה שאתם אשכרה מדברים אלף דקות בחודש! למה נראה לכם מחייבים אותכם לשלם 200+ ש"ח בחודש? כי התשלום לחברות הסלולר הממוצע ללקוח עומד על 120-140 ש"ח בחודש. ז"א שהם מחייבים אתכם פי כמה יותר כסף ממה שהייתם משלמים מלחתכילה. מה קורה אם אתם מדברים 200 דקות בחודש ולא אלף דקות? אז יוצא ששילמתם פי חמש יותר כסף לדקת זמן אוויר. תמיד, חברות הסלולר יציעו לכם חבילות שגדולות עליכם עשרות מונים כדי שתשלמו יותר בידיעה מראש שחלק גדול מהמוצר לא יהיה בשימוש בכלל.
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
500 דקות שיחה 500 SMS'ים גלישה ללא הגבלה ( נפח של 2GB במהירות 7.2MB ולאחר מכן בלי הגבלה במהירות 400KB) ב-79 ש"ח לחודש , ללא התחייבות! (זה אחרי שאני מקבל החזר כנראה על המכשיר יוצא 79 ש"ח) נשמע ממש משתלם לא? |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
(שהיא בדרך כלל אחרי 2GB תעבורה המהירות יורדת לאיזה 100kb) המהירות היא עד 7.2 MB , בפועל היא לא עולה מ2mb (תעשה בדיקה בspeet test ותקן אותי אם אני טועה. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
לי באופן אישי יש 1300 דק, 1300 הודעות.. אחרי שעברתי כבר אצל מנהל מחלקת קשרי לקוחות ואני מדבר בסביבות 1100-1200 דק בחודש ![]()
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אבל אני יכול לדבר כמה ומה שבאלי ![]() IPHONE 4 |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|