|
![]() |
# 1 |
חסום
|
ביקורת על האתר DWX
|
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
לשפר את העיצוב, בלוגו בכלל לא משתלב טוב אדום וכחול, הטייל הזה של שלושת הסרברים וגם של רשימת כל הסרברים לא משהו,
לא הבנתי גם את הדומיין, DWX איך הוא קשור לCS? כדאי להוסיף אפשרות של הצגה ממויינת לפי סרברים שבהם יש הכי הרבה שחקנים, מפה מסוימת וכו' ושלא יציג רק לפי מס' ההצבעות. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
וזה שמעלי סבבה זה ישתנה כנראה בעיצוב החדש |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
האתר נראה לא סימטרי בכלל... תעבוד על סידור התבניות של האתר
# 5 |
חבר בקהילה
|
לשפר את הCO.IL דחוף ויהיה מצוין
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
הדומיין בכוונה שם כזה,אנשים כבר מכירים את הדומיין בעל פה,הוא סהכ הכל בעל 3 אותיות ילדים זוכרים אותו כבר.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חסום
|
לא חייב לשנות את כתובת האתר (Dwx) אפשר לרכוש עוד דומיין ופשוט שיהיה לאתר שני דומיינים.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום
|
כן צודק זה גם אפשרות
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חסום
|
היי אלירן ,
הייתי מתחיל בזה שהייתי משנה את התבנית עצמה של העיצוב (ראה אתרים של תחרויות בחו"ל) יש להם תבניות מדהימות תקח מהם כמה וכמה רעיונות לא יזיק , שנית אין לדומיין קשר לקןנטר סטרייק , זה היה פעם אתר עיצובים וחבל שחוסר התקציב הורס את השם של האתר , תמיד אפשר לשנות עם הפניה 301 . הבאנרים ששמת למעלה הם ממש מציקים ולא קשורים לתבנית , אני מקווה שאתה מסכים איתי שלא נוח לראות בכניסה לאתר 5 באנרים רק למעלה ועוד 2 למטה ועוד אחד פופ-אפ . האתר עולה אחרי 5-8 שניות בערך שזה מאוד גרוע , תנסה לטפל בזה בקודים שמקצרים את זמן עליית האתר . ועכשיו אני רואה גם שבנוסף דפקת את הרדיו הזה שם שזה עושה רעש לא נוח וגם המיקום שלו מציק . מקווה שתקבל את הביקורת כבונה . יום טוב. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|