|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
עזרה|סליקת כרטיס אשראי
אני מעונין להתחיל ללמוד ולעבוד עם מערכות סליקת כרטיס אשראי.
קראתי כמה מאמרים/מדריכים וראיתי שצריך ספק חיצוני כדי לבצע פעולות סליקה, לדוגמא: טרנזילה. עכשיו אני רוצה לשאול, אין איזה דרך ניסיונית לבצע את הפעולה, רק כדי לראות שאני באמת יודע ולהשתפשף קצת בכל העניין. כי כדי להתעסק עם טרנזילה אני רואה שצריך ליצור איתם קשר ולפתוח שם עסק וכו', אני בסה"כ רוצה ללמוד ולראות שאני באמת יודע לתכנת סליקה כמו שצריך ולהיות בטוח לפני שאני מכין למישהו מערכת שתאפשר סליקה. מקווה שזה אפשרי ותוכלו לעזור לי פה, יום טוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
זה סתם נשמע עסק מסובך, בסופו של דבר כל מה שאתה צריך לעשות זה לשלוח כמה פרטים ולקבל תשובה חזרה אם זה עבר.
אם אתה רוצה, אתה יכול לשחק עם פייפאל - יש להם את ה-sandbox שמאפשר משחקים כאלה. בעקרון גם לטרנזילה יש מסופי בדיקה, אבל מניסיון - יקח לך הרבה זמן וכאב ראש להשיג אחד כזה
# 3 |
חבר וותיק
|
יש לי פה את כל הדוקומנטציה של טרנזילה ושל שירותים דומים.. אפילו כתבתי פעם מחלקה לכל העניין
זה על פניו נראה פשוט אבל אל תשכח שמדובר בכרטיסי אשראי של אנשים
# 4 |
חבר מתקדם
|
וחוץ מלאבטח כמו שאתה אמור לאבטח כל דבר שאתה בונה, ולעבוד עם SSL בעדיפות על 2048 ביט - אין לך הרבה מה להוסיף פה
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני רוצה להוסיף-
אם כל הפלטפורמה שלך(שרת, קוד, בסיס נתונים וכל המסביב) עומדת בתקן PCI (לא, לא החיבור של הכרטיס מסך) http://en.wikipedia.org/wiki/Payment...urity_Standard אז אסור לשמור פרטי אשראי על השרת מבחינה חוקית. מה שמותר לעשות זה לקבל את הפרטי אשראי ומייד לחייב ולא לשמור את הנתונים בשום מקום. אם אתה רוצה לשמור את הפרטים כדי לחייב כל חודש/תשלומים אתה או צריך לעמוד בתקן הזה(שכרוך בהוצאות עצומות) או להשתמש בשירותים של חברה שהיא תשמור את הפרטים בשבילך. (טרנזילה מספקת משהו כזה ויש עוד)
# 7 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
מניסיון, זה לא כזה מורכב.
חלק מחברות הסליקה (GATEWAYS) כמו טרנזילה מספקות לך איזשהו API. הוא לא תמיד בPHP אך הוא עדיין מתאר את עקרון הפעולות שאתה צריך לבצע. מדובר בשליחת בקשה לשרת שלהם, שכוללת את פרטי כ.א. של הלקוח וקבלת תשובה מנגד. לידעתך, טרנזילה מעודדת מפתחים לשדל לקוחות שלהם להשתמש בשירותיה. לדעתי, אם תפנה אליהם ותגיד להם שאתה רוצה לעבוד מול מסוף נסיוני שלהם, ואחרי שהניסויים שלך יצלחו תביא אליהם עוד לקוחות, הם יסכימו... בברכה, |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
זה ממש לא בעיה
רוב האתרים האלה של הסליקה בדרך כלל מספקים API לסליקה ואתה צריך לעשות POST או GET לשרת שלהם עם הפרטרים באופן מאובטח ואז אתה מקבל מהשרת תשובה וזהו ממש לא רציני חוץ מזה אם תחפש בגוגל תמצא מחלקה בנויה של סליקה מול PAYPAL |
![]() |
![]() |
# 9 |
עסק רשום [?]
|
בעיקרון כמו שאמרו זה לא בעיה. בד"כ אתה פשוט יוצר טופס עם שדות שהם אומרים לך והערכים לפי הלקוח (שדות של כתובת, מחיר, מספר מוצר וכו') ואז הוא מועבר לעמוד של החברת סליקה ולאחר הסליקה הוא מועבר לעמוד באתר שלך שהגדרת בחברת הסליקה עם פרמטר ששאומר אם הרכישה הצליחה/נכשלה ועוד כל מיני דברים כמו מספר עסקה וכו' ולפי זה אתה עושה את מה שצריך
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
האמת שבהתחלה הבנתי כמו שאתם אומרים שזה עבודה עם API פשוט אבל היה לי קשה קצת להאמין שזה כזה פשוט.
בכל מקרה אני בטוח שעדיין יש דברים שצריך לעשות כדי שיהיה את האבטחה הגבוהה ביותר, האם יש משהו שאני יכול לעשות או שכל האבטחה קשורה לצד השרת שמספק את הAPI? תודה על התגובות ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|