|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
תמחור של עבודה
אהלן,
רציתי לדעת כיצד לרוב אתם מתמחרים את העבודה שלכם? לצורך העניין, ברור שזו שאלה של טעם אישי והכל.... אבל האם קיימת חוקיות? לדוגמא....: עיצוב אתר תדמיתי הכולל עיצוב דף ראשי + דף משני + דף נחיתה + עלון של פרסומת..... האם יש סוג של "מחירון" לדברים כאלה? ואשמח לדעת מה הנהוג (שוב, למרות שכל אחד ברמה אחרת ולוקח אחרת וכו'...) אגב, כאשר עבדתי בחברת מטרונום (הרצליה פיתוח), המעסיק שילם למעצבים שלו 25 שקל לשעת עבודה. איך זה נשמע לכם בכללי ? |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בכל מקרה אני גובה לשעה $75 (וכן אם תהיתם אנשים משלמים, הכל תלוי בכמה אתה מעריך את עצמך וכמה אתה באמת שווה) אבל המינימום שהייתי לוקח כמעצב הוא $50 לשעה. לגבי הפרוייקט הספציפי שהצגת, זה תלוי במה מדובר אם זה רק עיצוב ללא תיכנות\סליסינג (תיקני כמובן) אז זה צריך להיות לדעתי באזור ה$1000. -פז.
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
באמת המחירי זנות בארץ זה פשוט מדהים .. 100 שקל לעיצוב זה בדיחה.
# 4 |
עסק רשום [?]
|
כשאתה עובד אצל מישהו במשך שעות קבועות, ואתה רק לומד את המקצוע אפשר להתפשר על 25 שקל לשעה, אבל לדעתי זה מחיר נמוך מאוד, בגלל זה אם אתה מצליח בד"כ עדיף להיות עצמאי ולהרוויח יותר.
אין ממש מחירון לכל זה, אתה מסתכל על כמות העבודה שמביאים לך, מעריך את הזמן שייקח לך להכין הכל ומחליט כמה כסף מגיע לך תמורת זה, וזה תלוי מאוד ברמה שלך ובתוצאה שאתה יכול להביא, אז כמו שBluz אמר- זה בעיקר תלוי בכמה אתה מעריך את עצמך. בשורה התחתונה, תנסה לקחת מחיר הוגן כלפיך וכלפי הלקוח שלך. לומדים מטעויות, אז אם תראה שלקחת מעט מדי על העבודה בפעם הבאה תקח יותר. אם הלקוח מתנגד למחיר, יכול להיות שלקחת קצת יותר מדי, או שאולי המחיר לא שווה את העבודה שאתה מספק. אם אתה רואה שאתה ברמה ממש טובה ומגיע לך יותר על העיצובים שלך, קח יותר. קודם כל תחליט כמה אתה לוקח לעמוד ראשי, שזה יהיה המחיר הבסיסי שלך, ולמחיר הזה תוסיף או תוריד בהתאם. כשתרגיש שאתה יכול לקחת יותר, תוסיף בהתאם לעמודי המשנה או והפלאיירים וכו'. קולטים את זה עם הזמן. ואביב- לדעתי זה ממש לא במקום מצידך לשפוט אתר ככה. בעולם האמיתי לוקחים אלפי שקלים ודולרים לעיצוב אתר.
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
רק אמרתי מה שאני חושב הוא חשב שאני לא מעריך אז הסברתי לו ואני רק אומר שלמעצב שרק לומד עכשיו 25 זה מספיק טוב זה תלוי גם כמה אתה מעריך תעיצובים שלך והם שווים זה ממש לא נכון מה שהוא אמר שזה הולך על פי כמה שאתה מעריך את עצמך אם הוא מעצב מתחיל והוא מוכר בזול זה לא שהוא לא מעריך תעצמו זה מה כמה הוא מעריך תעיצובים שהוא מוכר. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
המטרה של הנושא היא לא לריב אחד עם השני מי מכיר יותר אנשים ויכול להציג עבודה "יוקרתית" יותר. פותח האשכול שואל שאלה.
הודעות אשר לא עמדו במטרה זו נמחקו ו/או נערכו. הודעות נוספות שמטרתם התלהמות ופגיעה באחר יזוכו באזהרה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אני פשוט לא עובד מול לקוחות.. עובד עם מתווכים (אם לקוח בא אליי ישירות אני דופק לו מחיר ולא מתחשבן)
אבל אני גם לא צריך את הכסף כמו מעצב שזה המקצוע שלו אני מפסיד אולי קצת למתווך אבל מחירים מינימום של 700 שקל.. התחלתי לעלות את המחירים רק בזמן האחרון שהבנתי שאני באמת שווה את זה (בלי להתלהב..) ![]() אני לא עובד לפי שעות.. בא ללקוח\מתווך ואומר לו אנחנו סוגרים על מחיר.. המחיר לא יירד הוא יכול רק לעלות (למרות שאף פעם לא העלתי ואני גם לא יעלה מחיר).. מעוניין יופי לא מעוניין שייחפש מעצב אחר אני מכיר מעצב שאני יכול להסתכל על העבודות שלו יום שלם (כל עבודה שלו ב-DA פשוט עם למעלה מ-1000 FAVS) וסתם מתוך עניין התחזתי ללקוח לראות מה המחיר שלו אתר הימורים גדול עם 2 דפים נוספים (רשמתי לו מין איפיון קטנטן כזה) הוא רשם לי 450$ אבל זה כמובן עוד יכול להשתנות.. זה מעצב שאני לא ראיתי עוד בן אדם שמעצב כמוהו.. פשוט מעצב תותח.. לוקח 1500 שקל שזה מחיר שיצא לי להביא ללקוחות.. ואני לא מגיע לחצי מהרמה שלו |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
שתף אותנו בעבודות המדהימות של הבחור
# 9 |
חבר חדש
|
גם אותי מעניין (באמת :P )
ואני לוקח מראש.איך אפשר לפי שעה? (אשמח להסבר.) ותיזהר ממתווכים, באמת שלרוב הם דופקים אותך.למרות שיש כמה יחידי סגולה. תקבע לעצמך מחיר מינימום ואף פעם אל תחרוג מימנו! |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
מסכים על סכום לשעה עובד ובסוף מדווח כמה זמן עבדת או חושבים על סכום שמגיע לך לשעה ואחרי שאתה מקבל את האיפיון מעריך כמה זמן יקח לך הכל מכפיל מוסיף מוריד פה ושם וזהו.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|