|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() שלום לכולם,
אני מחפש עט גרפי טוב ומקצועי כדי שאוכל לצייר איתו על גבי הפוטושופ. העט אמור להיות בעל רגישות גבוהה, שכן יעודו בסופו של דבר עיצוב ולא סתם בחירה משהו על גבי המחשב. אשמח לקבל המלצות על עטים גרפים שאתם עובדים איתם. תודה ![]()
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
חפש בגוגל את חברת wacom. זה ההתמחות שלהם ויש ברשותי את אחד מהמוצרים.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
Wacom.
יש להם 2 גרסאות לאחד שהוא לא ישיר. ( את המצייר אבל מסתכל על המסך ). וגרסא אחת לשיר. ( מובנה בזה מסך שאתה מצייר עליו ). לכל הגרסאות יש גדלים שונים, לחצנים שונים, ואתה צריך רק לבחור. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה!
הבנתי שקנית אחד כזה. אז איך הוא? הוא עוזר לך? מה הרגישות שלו? איך זה לצייר איתו, כמו בעיפרון או שהוא פחות מדוייק? וארצה לדעת איזה דגם יש לך. תודה.
# 5 |
חבר חדש
|
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-electronicboard
אני ראיתי דווקא שקוראים לזה לוחות כתיבה אלקטרוניים חבר'ה שמתעסקים בסירטוט סקיצות אוהבים אותם במיוחד ויש לך לוחות שונים שהמחיר שלהם הולך וגדל בהתאם לגודל, רגישות לחוזק הלחיצה, רזלוציה גם אני חשבתי לקנות לוח כזה אומנם בסוף החלטתי לוותר ולהישאר עם העכבר הפשוט. בהצלחה, הבלונג'ינית |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|