|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
שאלה|מה האחסון הכי טוב שיש? עם האבטחה הכי טובה, והכי יציב?
מה האחסון הכי טוב שיש? עם האבטחה הכי טובה, והכי יציב?
מה האחסון הכי טוב בכל הבחינות בקיצור. יש לי תקציב מאוד גדול אז זה לא בעיתי. ד"א כמה מסד צריך בשביל כמות אנשים מסויימת? אני לא כל כך מבין בזה, אני ישמח אם תסבירו לי קצת תודה, שחר ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
שלום ,
כל אחד והדעה שלו זה מרכיב של המון פרמטרים . לגבי השאלה השניה שלך מה אתה רוצה לאחסן ? איזה סוג אתר זה ? סוג מסד הנתונים ? MYSQL MSSQL או אחרים באיזה שפה האתר רשום . אתר קיים ברשת אתר חדש שעוד לא עלה . כל הפרטים האלו יעזרו פה לאנשים לתת לך הצעה טובה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
I am root
|
דעתי האישית היא שהאחסון הכי טוב זה שרת יעודי.
אמנם יותר יקר מאחסון שיתופי, אבל מבחינת אבטחה \ יציבות - שרת יעודי נותן את המענה בצורה הטובה ביותר. בנוסף , גם חשוב לבחור מערכת הפעלה טובה, על מנת להבטיח אבטחה מירבית , במקרה הזה אציע מערכת מסוג לינוקס רד-האט. www.redhat.com |
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי
|
מה האוטו הכי טוב שיש? הכי מהיר שיש? הכי נוח שיש?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
I am root
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
ששאלתי מה הכי טוב, התכוונתי מה מספיק טוב
משהו שלא נופל, עם אבטחה מאוד חזקה, חלק ואין טעינות כמעט משהו מאוד איכותי בקשר למי ששאל על המסד נתונים, אז אני משתמש ב MYSQL. בקשר למי שאמר על השרת היעודי, אני ישמח לשמוע על מחירים, ועל חברות טובות שמוכרות שרת יעודי. Last edited by shahartal; 11-02-11 at 14:33.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
אתה מוזמן ליצור קשר ולקבל הצעה מסודרת.
ניתן לפצל את שרת ה WEB ושרת הMySQL לשני שרתים יעודיים נפרדים בעלי חיבור רשת פנימי למניעת עומסים. הכל תלוי בכמות המשאבים שלה אתה זקוק צור קשר 24 שעות במספר 050-7640009
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
שרת יעודי / VPS
תלוי במה אתה הולך להריץ שם - עומסים . יש לנו במלאי מה שתצטרך . אתה יכול ליצור איתי קשר סקייפ drp.system מייל או בטלפון שבחתימה www.drp.co.il |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|