|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה על קידוד והמרה
איזה קידוד זה ?
קוד:
öä"ì åáéèçåï הינה תמונה כי המערכת מוציטה את זה בתווים אחרים לגמרי. http://img97.imageshack.us/img97/7918/12122g.jpg וע"י איזה פונקציה אני יכול להמיר אותו לעברית רגילה ב PHP ? Last edited by SniR-S; 10-02-11 at 18:27.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
כנראה UTF8 או 16
# 4 |
חבר מתקדם
|
מוזר לי לאללה, כי להמיר אפשר עם iconv,
אבל אין לי שמץ מאיזה קידוד להמיר... באתר הזה http://www.pixiesoft.com/flip/ אני שם את התוכן והוא מחזיר לי את הפלט בעברית, בקידוד המתאים. אבל אני צריך לבנות סקריפט שיעשה את זה למסד עם המון רשומות..ככה שלעשות אחד אחד זה יהיה לא רלוונטי. הייתי שמח לדעת אם יש למישהו פיתרון / קרה לו בעבר והוא התנסה עם זה לדעת קצת מידע, איזה קידוד זה ... |
![]() |
![]() |
# 5 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
בדקת UTF-8 ו16?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
כן...
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
שמור את זה בקובץ טקסט ותן אליו קישור.
# 8 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
הוא קודד פעמיים בUTF8 וכנראה גם לשפה לא נכונה.
זה מחזיר אותו לעברית ב windws-1255: PHP קוד:
# 10 |
חבר מתקדם
|
הצלחתי לעשות את זה עם מה שאמרת, אני מצליח לקבל את המידע בצורה המתאימה שאני רוצה.
זאת אומרת בקידוד עברי כמו שאתה אומר.. ISO-8859-1 הבעיה היא שאני אמור להכניס את זה למסד אחרי כל זה, זאת אומרת לאחר ההמרה הטקסט אמור להיכנס למסד כ UTF-8, עכשיו במידה ויש 2 המרות כמו שעשינו, אז הטקסט שנכנס למסד הוא ריק. ובמידה ויש רק המרה אחת, נכנס טקסט אחר גם כן. טקסט כזה: PHP קוד:
ל ISO-8859-1 הוא שוב פעם נעלם ומוציא פלט ריק. כמובן אנחנו מדברים על תוכן בעברית. יכול להיות שהטקסט הזה הוא כבר המרה אחרת ? \: |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|