|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() עיצוב לוגו יכולה להיות מטלה לא פשוטה, קיימים כ"כ הרבה גופנים וסגנונות ללוגואים, ובתור מעצב זה לפעמים נורא קשה להחליט מאיפה להתחיל.
עיצוב לוגו לא אמורה להיות מלאכה קשה, ובטח שהיא לא אמורה לקחת לך הרבה זמן. במדריך הבא אני אראה לכם את תהליך שאני מקווה שיעזור לכם ליצור לוגו איכותי ומקצועי תוך דק' ולא שעות. השיטה הזו צריכה להתאים לכל לקוח שיהיה לכם. במדריך זה אני אשתמש לדוגמה בלוגו שעיצבו לחברה בשם "Petra Capital". פטרה קפיטל זאת חברת בוטיק שמספקת את שירותייה לחברות פיננסים/ארגונים מוסדיים וכן לחברות חציבה / תעשייה המילה פטרה משמעותה סלע ביוונית. הלוגו שהשתמשתי בו במדריך הזה, לקח זמן קצר מאוד אם אדייק כ- 5 דק' עבודה בלבד, והוא מצריך adobe illustrator, הלוגו הזה יכול לתת לכם כיוונים לעבודות עתידיות שלכם. אז בואו נתחיל… המדריך המלא
# 2 |
חבר בקהילה
|
דקות ספורות זה קצת הגזמה, אבל אהבתי את הרעיון. אני מנסה להכנס לתחום העיצוב לוגואים חזק (כרגע אני לא הכי מבין בזה) אם תוכל לעלות מדריכים לטכניקות לעיצוב לוגואים באילוסטרייטר, ועוד דברים בסגנון אני מאוד אשמח.
# 3 |
עסק רשום [?]
|
אין טכניקות ליצירת לוגו, הכל זה בראש.
כל עוד יש רעיון ותמונה כללית בראש, ניתן ליצור לוגו במהירות (תלוי ביכולות הגרפיות). השיטה בה אני עובד: א. אגירת מידע על הלוגו (מהו מייצג, לאיזה קהל הוא פונה). ב. שרטוט מספר סקיצות עם עיפרון על דף נייר. ג. בחירת סקיצה סופית ומעבר לעבודה עם Illustrator. אחלה מדריך, יעזור להרבה ! |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
מדריך מעולה ומוערר מחשבה.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה חברים,
שמח לדעת שמצאתם את המדריך יעיל. אתם מוזמנים להגיב על המדריך בבלוג ולשתף קשיים או רעיונות משלכם בפוסט.
# 7 |
חבר וותיק
|
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אולי באמת הוא שכח לציין שהוא לא כתב את המדריך , אלה רק תרגם ואם ככה , אז תודה על התרגום. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ציינתי במדריך שהוא נלקח מאתר אינטרנט אחר, תסתכל בהתחלה
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|