|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
דרוש מעצב - לפרוייקט פרו-ישראלי
הרעיון הוא כזה, ליצור אתר לקהל היעד הישראלי שאליו יועלו תכנים פרו-ישראלים, סרטונים, תמונות, סטטיסטיקות, מידע, איך להתנהל על מנת לעזור להסברה, מידע על אבטחת מידע ועוד.
הסיבה היא שהמלחמה הבאה מול חיזבאללה בדרך ואסור לנו בשום פנים ואופן להשאיר שוב את שדה ההסברה חשוף לגורמים אנטי-ישראלים בלבד. כל ה-40 אלף טילים ורקטות שיש לחיזבאללה במערכה הבאה יפלו בתוך ת"א ובתוך כל הערים העמוסות בישראל ויגבו סביר להניח עשרות או מאות הרוגים - עלינו לדאוג, שהעולם יבין וידע שזוהי מטרתם של ארגונים כמו חאמס חיזבאללה וכו'. אני צריך מעצב מקצועי, שיכול לעצב אתר שייעוד בעברית לקהל הישראלי במטרה לאכלס תוכן מידע עבור גששי ההסברה שלנו. אני רוצה ליצור אתר שיהיה מרכז התוכן הפרו-ישראלי, כשטיל יפול לכם ליד הבית - יהיה לכם לאן להעלות את הסרטון\תמונה ומשם אנשים אחרים יפיצו אותו. יש עוד רעיונות לאתר אבל זה חלק. (לדוגמא להציף אתרי חדשות אנטי-ישראלים במידע על נפגעים והרוגים ישראלים, כך שהצד הישראלי יסוקר במידה שווה). אני מתכנת PHP,HTML וכו' והפרוייקט בהתנדבות ללא תמורה. תכתבו פה פרטים שלכם ואני אצור איתכם קשר.
# 2 |
חבר מתקדם
|
שלח לי במייל: baaraak0@gmail.com איפיון של האתר מה שאתה רוצה והכל
אני אכין לך שיהיה לי זמן ביומיים שלושה הקרובים.. אם תרצה תיקח אם לא תפנה למעצב אחר.. בכיף אני יעצב דבר כזה בחינם |
![]() |
![]() |
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
בחור נהדר היודע לעמוד בלוח זמנים.
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
שלח פרטים למייל
nir AT pro-f.co.il |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
רק עצה ממני,רשמת שהייעוד של האתר הוא לשפה העברית,זה שאנחנו מסיברים לעצמנו כמה אנחנו צודקים הכל יופי טופי,אבל מן הראוי שהאתר יהיה בנוי באנגלית גם לצורך כך שההסברה תהיהי דבר גלובאלי,אתה לא מצפה שאנשים מכל רחבי העולם יילמדו עיברית רק כדי לדעת מה רשום על גבי הסירטון וכו'.
צריך שיהיה גלובאליות שהאתר יהיה בנוי ככה שיהיה קריא לשפה האנגלית והעיברית כאחד,עדיף רק באנגלית.. אם יהיה לי קצת זמן אולי אעצב משהו... |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
סתם אחי. המטרה של האתר היא להוות מרכז תוכן הסברתי. אני מאמין שטיליים שיפלו באמצע ת"א לא יסוקרו ע"י התקשורת הישראלית - ואני רוצה שאנשים שמצלמים בפלאפון פצצה של טיל שנופל באמצע ת"א יהיה להם לאן להעלות את הסרטון. ומשם אנחנו - צוותים של אנשים וכו' יפיצו את התוכן. חוץ מזה יש עוד רעיונות למה לעשות באתר כמו מדריכים ליצירת סרטוני הסברה וכו'..
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ככה ידעו לאן לכוון פעם הבאה.... |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 9 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
רעיון נחמד מאוד!
בקשר לשפה אנגלית הייתי ממליץ לשלב תרגום אוטומטי של גוגל לאתר ולתרגם באופן ידני חלק מהתוכן החם שיהיה במקרה שיהיו הפגזות על תל אביב מרכז המדינה ולעלות אותם לדף בפייסבוק ובכל האתרים הבינלאומיים. יש תוכניות בערוץ 10 ו2 שיפרסמו את האתר בתוכנית שלהם בכיף כמו התוכנית צינור לילה שיש בערוץ 10 בלילה.. אחלה פירסום וחשיפה! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|