|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה קטנה בקשר ל FACEBOOK ....
איך לעשות ככה שכדאי שיראו קבוצה מסוימת צריך לעשות LIKE ורק אז רואים את הקבוצה?
משחקי אונליין ספינר לשבועים בחינם (כולל עיברית) דרך מהירה ליצירת תוכן בעלות אפסית !דוגמה למאמר מסובב .האם תמשיכו להשקיע 50 ש"ח למאמר באתר מאמרים ? Last edited by someone100; 07-09-10 at 16:10.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
(אם הבנתי מה שאתה מתכוון)
זה לא כדי לראות קובצה זה כדי לראות פרסומת סמויה זה גימיק שמוכרים לילדים יוצרים לשונית חדשה שבא אפשר להכניס טקסט וHTML איזה שאתה רוצה, וכותבים בשביל לראות את בר רפאלי תלחצו לייק. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
יש לי גם קבוצה מסוימת שיש לה "בקיר" מידע זה או אחר וכדי שיראו את התכנים בכלל, אני מעוניין לעשות ככה שרק אלו שעשו LIKE יראו את התוכן של "הקיר". |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
תכתוב FBML ושם יש ישום, תלחץ על הוסף לאחד העמודים שלי משהו כזה
לאחר מכן ייפתח לך דף FBML שם תערוך אותו..
# 5 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
1. ואם יש לי דף = PAGE ולא קבוצה, האם זה זהה ? 2. הכוונה שלך הייתה לחפש מידע אודות "FBML" כאילו איך להשתמש וזה או שיש לך איזה קוד שצריך להכניס איפשהו שם ? |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
תודה מאור
![]()
# 7 | |
חבר וותיק
|
someone100 - בכיף אח שלי !
1 mrmistory - לגבי השאלה הראשונה זה מיועד בעיקר לדפים לגביי השאלה השנייה, כמובן שיש קוד סליחה שלא הזכרתי, קח הסבר.. אתה עורך את הדף למה שאתה רוצה ואז אתה שם את התאג הבא: ציטוט:
![]() |
# 8 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
את הקוד הזה ראיתי וניסיתי כמה פעמים להכניס בWALL או "קיר" בעברית ומה שיצאה פעול זה שהקוד הפך להיות חלק מהטקסט כאילו טקסט רגיל ולא הסתיר שום דבר. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
אי אפשר לשים קוד FBML בכל מקום (למשל על הקיר), אתה צריך להוסיף עמוד מיוחד בדף הפייסבוק שלך, בו תוכל להשתמש בקוד FBML מסוים, לאחר מכן אם תרצה, תוכל להגדיר שכאשר גולשים יכנסו לדף שלך, עמוד הנחיתה יהיה הדף החדש שיצרת, למשל "לחצו Like על מנת לראות את התוכן" הסבר מלא עם תמונות תוכל למצוא בבלוג של פבלישראלסקי: (בפוסט מדריך שיווק בפייסבוק) http://www.askpavel.co.il/blog/facebook-marketing-guide בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
תודה.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|