|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
צניחה חופשית :O
זה דבר כזה מטורף אנשים
![]() רוצו לעשות (או שתקפצו לעשות ![]() העסק קצת יקר ,חבילה שלמה שכוללת צילום +תמונות עלתה 2040 שקלים +- אבל שווה כל שקל ! אנשים אומרים מה שווה לבזבז כלכך הרבה כסף בשביל 10 דקות אבל זה שווה ושווה מאוד. ועבדתי בשביל הכסף הזה ממש קשה אז אני יודע שזה מאוד שווה =] זה דבר כזה טוב אנשים ![]() עשיתי תקפיצה של ה 12 אלך רגל וזה גבוה ![]() בעקרון בתור אחד בעל פחד גבהים זה לא מפחיד ממש. הדבר הכי מפחיד היה בשניות שאתה נופל מהמטוס כי אתה ממש מרגיש תנפילה וזה קצת פחות כיף חח אבל אז כל הזמן אתה לא מרגיש שאתה נופל בכלל ..אם לא היו אומרים לי ולא היתה רוח לא הייתי מרגיש חח (אה כן ..רוח 200 קמ"ש =עצה שלי לסגור תפה ![]() והיה לי מדריך מטורף שעשה לי לופים עם המצנח ואמא שלי עם הלחץ שלה : "מזה הלופים ?למה רק הוא עושה את זה ?XD " בקיצור ! חוויה מהנה ושווה כל שקל ! ואני בטוח יחזור לשם בעתיד ![]() מצטער על החפירה..אז צריך לפרוק דבר כזה |
![]() |
![]() |
# 2 |
מ.תיכנות
|
שקלתי לעשות, חבל לי על הכסף, נקווה שאולי הצבא יממן איזה צ'ופר,
מגניב! יפה לך, שמח שנהנית, נשמע כמו אחלה חוויה ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
SAME HERE
שמח שנהנהת ! ![]()
# 4 |
חבר בקהילה
|
גם אני עשיתי, מאוד מהנה..
עשיתי בצפון בחוף הבונים, 1600 עם צילום ו 1200 בלי צילום. בהחלט כייף ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
יצא לי לעשות בניו זילנד,
חוויה מטורפת, קשה אפילו לתאר במילים. כמו שהמדריך שלי בצניחה אמר: "את ההרגשה של צניחה לא ניתן לשחזר בשום דרך אחרת". אגב, אם יזדמן לך לקפוץ שוב.. לך על ה-16, ההפרש (בעין) בין 12 ל-16 הוא לא משמעותית, הוא כן משמעותי בזמן הנפילה החופשית (עוד ~15 שניות). |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|