|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() היי,
אני כבר מספר ימים מנסה לעשות עדכון מרובה של checkbox וואלה אני לא מצליח מצאתי ברשת את זה http://www.phpeasystep.com/mysql/8.html וגם זה לא עובד נכון זה למחיקה אבל לא משנה לי כי את השינוי אני יבצע כבר ממחיקה לעדכון אני צריך עזרה ממישהו שיצא לו להתעסק עם checkbox ו- SQL תודה מראש ושבת שלום, בברכה, כפיר Last edited by kfir-d; 27-08-10 at 17:22.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא הסברת בדיוק מה הבעיה ולא ציינת אם זה PHP, אבל אם אני מנחש מה שאתה צריך לעשות זה לעשות בשם של ה checkbok משהו כזה:
HTML קוד:
<input type="checkbox" name="ckbx[]" value="57" />
PHP קוד:
אז בvalue תשים בעצם את ה id של השורה מהמסד
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
זה לא עובד לי
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה הכוונה לא עובד?
תראה קוד. אתה לא יכול להעתיק דוגמה לתוך קוד קיים ולצפות שזה יעבוד. הדוגמה שהבאתי זה לעיקרון פעולה.
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
גם צירפתי לינק למעלה בעיקרון זה סוג של קוד שהוא מוכן והוא גם לא עובד צריך אולי להגדיר איזה משהו מסוים ? תודה מראש, כפיר |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
עצה שלי ואני כותב בקצרה -קודם כל שאתה "מצייר" את השורות תכניס את הערכים של כל ID שבכל שורה,
תעבור ב java script ותאסוף את כל הצ'קבוקסים שסומנו ותכניס אותם או לתוך מערך או לתוך סטרינג ואז יצא לך משהו בסגנון הזה - " 1,3,4,7,9 " וכדומה ואת המשתנה הזה תעביר בפוסט, הדף שיקבל את המשתנה הזה יפרק הכל (חובה שימוש בפונקציות implode ו- explode ) ובלולאה יעדכן/ימחק לפי ה-ID זה לא פשוט כמו שזה נשמע וזה דורש תהליך, אבל אין מה לעשות אתה רוצה לתת ללקוח אפשרותת ניהול קצת יותר מתקדמת מהרגיל. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
Whatever
|
ציטוט:
תקרא על implode ועל פעולת "IN" בשאילתה - זה יתן לך את התשובה.
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אם תסביר מה אתה רוצה לעשות קצת יותר,
אני אישית לא ממש הבנתי, בגדול כן שזה עדכון מרובה, אבל בקטן אני לא יוד ממש מה אתה רוצה לעשות. |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
שוב, לא עובד לא אומר לנו כלום.
מה לא עובד? הנתונים לא מגיעים לדף?(תעשה print_r ותראה אם כן) או שהקוד SQL שלך לא תקין? תשחק עם הקוד הזה ותראה איך זה עובד: HTML קוד:
<?php print_r($_POST['c']); ?> <form action="" method="post"> <input type="checkbox" value="1" name="c[]"/> <input type="checkbox" value="2" name="c[]"/> <input type="checkbox" value="3" name="c[]"/> <input type="checkbox" value="4" name="c[]"/> <input type="submit" /> </form>
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|