|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
נותן עיצוב הוסטינג לבן אדם המתאים - שווה קליק.
שלום,
רוב קהילת הוסטס כבר מכירה אותי. העיצוב הבא, מוצע לבן אדם הנכון אשר יצטרך אותו. לינק לעיצוב: http://img215.imageshack.us/img215/679/webmin5rm.jpg העיצוב כולל: PSD *יש אפשרות לשינויים קלים. דרישות בסיסיות: *העיצוב מוצע לחברה רצינית אשר תשתמש בו. *העיצוב מוצע לבן אדם שיסביר לי במפורט (באשכול זה בלבד) למה הוא מעוניין בו - אם אראה לנכון הוא יקבל אותו. תודה, אביעד. |
![]() |
# 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
תגובה..
שנה לוגו
|
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שלום שמי עמוס פלד
היתי מעונין בעיצוב בגלל שחברתי היום ניפתח עם העיצוב לא הכי יפה בעולם ברח לי המעצב עם הכסף ואני לא יגיש תלונה על 400 שקל \= היתי מעונין בעיצוב השקעתי בחברה שלי הרבה כסף זמן ומחשב תודה בכול מיקרה והמשך יום נעים |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 | |
מתאורר
|
ציטוט:
אבל הוא לא קנה שום עיצוב חח הוא נתן עיצוב בתמורה לג'יגה אחסון הציעו לו עיחצוב מהמהם בעד דומיין והוא לא רצה אין לו גרוש לעיצוב או שהוא קמצן אז אל תאמין לקטע של ה-400 שקל כי זה בטוח לא קרה יום טוב |
|
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אתה לא יודע על מה אתה מדבר אז אני מבקש שלא להגיב אני ביקשתי את העיצוב תמורה לג'יגה איחסון לאחר שהוא ברח לי ודרך הגב אתה העובר על החוק עם האינדקס עיצובים הגנובים שלך מTM |
|
![]() |
# 8 | |
מתאורר
|
ציטוט:
עיצוב אחד של TM אין באתר של הורדות העיצובים שלי! מה אתה רוצה שאני יחטוף תביעה? גם אם כן תחלום ![]() Last edited by The Shark; 06-12-05 at 15:52.. סיבה: הוספה של משפט |
|
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
בחינם?
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|