|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
עזרה קטנה בPHP
שלום!
יש לי קוד שקורא תיקיה ומציג את התכנים שלה בתוך select PHP קוד:
ניסיתי להשתמש במלא תנאים על $handle ועל $file ועל הרבה משתנים, ניסיתי לשים אותם בכל מיני מקומות ולהשתמש בתנאים שונים ואני עדיין לא מצליח! זה תמיד מציג לי select ריק. אשמח עם תעזרו לי בבקשה, תודה!
דניס טוקלנקוב, בעל העסק InetKey.Net. לתמיכה והזמנות חייגו: 0547177783 *עסק חוקי אשר רשום במע"מ ומספק קבלות. איינטקי - InetKey - אירוח אתרים - שרתים יעודיים - שמות מתחם - שרתי VPS Last edited by InetKey.Net; 06-05-10 at 12:28.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
זה גם לא עובד, זה עדיין מציג את השדה של הSELECT (אני רוצה שהוא יעלם בכלל ויהיה במקומו טקסט)
וגם בתוך הSELECT זה לא רק מציג את השם של הקבצים, זה מציג את כל הכתובת של התיקיה במקרה שלי זה: PHP קוד:
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה אתה עושה צחוק?
אז תוציא את הif מחוץ לselect..... PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אבל אז זה כל פעם משכפל את הSELECT כל פעם שנוספת תיקיה בתוך!
תיקון: זה בסדר הסתדר אבל עדיין יש בעיה עם הGLOB זה מדפיס את כל הכתובת של התיקיה, ואני רק צריך את השם של התיקיות כשאני משתמש בGLOB " " זה מדפיס את כל הכתובת כשאני משתמש בGLOB ב ' ' זה רושם שהרשימה ריקה
דניס טוקלנקוב, בעל העסק InetKey.Net. לתמיכה והזמנות חייגו: 0547177783 *עסק חוקי אשר רשום במע"מ ומספק קבלות. איינטקי - InetKey - אירוח אתרים - שרתים יעודיים - שמות מתחם - שרתי VPS Last edited by InetKey.Net; 06-05-10 at 14:12.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אולי תקרא על glob בphp.net..?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
קראתי עוד בפעם הראשנה ששלחת לי את הקוד ועדיין לא הסתדרתי עם זה
# 8 |
חבר על
|
מישהו יכול לעזור לי?
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא מאמין שזה הפתרון, כיוון שglob לא אמור להתנהג ככה.
אבל נסה את הפונקציה basename. |
![]() |
![]() |
# 10 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|