|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מכירה|אתר fastup העלאת תמונות pr2 בגוגל! מחיר זול למהירי החלטה
אהלן לכולם!!!
אתר FastUp.co.il | העלאת תמונות מוצע למכירה, ![]() הקיים מ 17/12/2007 , לאתר יש וותק בתחום זה, שימו לב הדומיין חודש אתמול! חבילה של שנה..אז מי שקונה יש שנה שקט.. וזה דומיין co.il !! ואני יכול לעשות לו העברת בעלות לדומיין.. לפני חצי שנה האתר היה ממוקם במקומות טובים בגוגל, ובגלל שהוא כבר היה שם ויש לו ותק מ2007(!) הוא יכול לחזור מהר לשם.. תחשבו שעם קצת השקעה תוכלו להגיעלדף הראשון וגם 5 המקומות הראשונים. לפני כשנה הייתי מקום שני בהעלאת תמונות ובעלאת תמונה. אך עקב חוסר בהשקעה [חוסר זמן] זה ירד... שימו לב! גוגל מדרג את האתר בpr2 ! וכמו שאמרתי סיבת מכירה:חוסר בזמן להתעסק עם זה..אנחנו שני שותפים. אחד לא מתעסק כבר בתחום ולשני יש עוד אתר גדול יותר מתחום אחר.. כתובת האתר: www.fastup.co.il האתר מספק העלאת תמונות ופלאש, הכוללת שליחה לאימייל, ישנן 3 גירסאות, הפשוטה, הרגילה והמתקדמת, המתקדמת לא עובדת כרגע בשל בעיות טכניות.. ישנם עוד עזרים: מערכת העלאת תמונות, בדיקת אייפי, היפוך טקסט / הפיכת טקסט, טבלת צבעים. שאגב גם הם במיקומים טובים. האתר מעוצב יפה, מקודם טוב, מותאם לדפדפנים הנפוצים (וגם לחלק מהפחות נפוצים), ובנוי בקוד תקני: http://validator.w3.org/check?uri=ht...idator%2F1.654 http://jigsaw.w3.org/css-validator/v...ning=1&lang=en בנוסף, האתר מותאם ויכול להכיל פרסומות של גוגל או כל חברה אחרת, פרסומות של גוגל מאושרות באתר. הרוכש מקבל את כל קבצי האתר, כולל התמונות שהעלו, כולל ה psd והכל, וגם מספר באנרים. העמוד צפייה גם מותאם לקידום בגוגל, וגם בתמונה הקטנה מותאמת יפה למשתמש. המחיר: רק 600 שח!![ השווי לדעתנו כ1000 לפחות] סטטיסטקות אין, אין הרבה כניסות לאתר כי הוא כבר לא במקומות הראשונים שאז היה מפוצץ כניסות.. בקיצור יש כ50 איש ביום אם מישו רוצה סטטסיטקות הוא יכול לקבל חח והפירסומות ששמתי שם הם של גוגל בלבד..אם תרצו לשים פירסומות אחרות זה אפשרי.. לא ידוע מה הרווח שלהם..לא גבווה במיוחד, ולא יכול לבדוק אתזה כיא ני משתמש בשני אתרים יחד באותו חשבון והצלבתי אותם ואני לא יודע מאיפה מגיעים הקליקים.. השרת מאוכסן beastserv.com ב7.5 דולר ללא הגבלה! כמובן מי שרוצה יכול לעבור חברה..אני ממליץ להשאר בחבילה הזו.. לפנות לפרטי, לפחות בשלב הזה..תודה, בועז ודור |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
50 כניסות יחודיות ביום?
# 8 |
חבר בקהילה
|
זה לא כולל..ניתן להסיר אותה ביתר קלות, או אם אתה ממש מעוניין בה זה 5 דק' עבודה של מתכנת פשוט. ולא צריך לעלות יותר מ30 שקל. הקוד קיים, אז זה לא סיפור להכפיל את הקוד מפעם ו3 פעמים ל10 פעמים..מקווה שהבנת..
ולגבי מי ששאל על המחיר..לא כל שבועיים..לפני חודש פירסמתי..ולפני זה היה לי קונה שרצה אבל השותף שלו לא רצה והוא משך אותי..והיה עוד אחד לפניו שרצה אבל הוא אצה העברת בעלות אז הוא התלבט וזה בסוף הוא לא רצה..למרות שהסכמתי לחתום לו שאני מוכר לו תאתר ואת הדומיין ומוציא ממני את הבעללות עליו וכך לחסוך את עלות העברה אך הוא לא רצה.. המחיר עכשיו הוא מעודכן..600, לעומת 1000 שביקשנו אז.. ואמרתי שהמחיר גמיש, אז אם תיהיה רציני אוכל להוריד לך עוד 50 שח. זהו זה מחיר ריצפה.אתר בעל ותק מסוף 2007 |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
גם אם המחיר רצפה ואנשים לא קונים אין לך בררה אלא למכור בפחות.
או שאתה מעדיף לא למכור בכלל. בכל מקרה הציעו לי אתר עם שנה וחצי וותק +700 כניסות ,מקודם בגוגל - כל זה ב-1000 שקל. זו בכל אופן הסיבה שאני חושב שהמחיר שאתה מציע ממש לא שווה את האתר. אני אומר לך את זה מכיוון שאני רואה שאין כרגע אף אחד שמעוניין,וכדי שתמכור אתה חייב להוריד את המחיר ביותר מ-50 שקל . אולי רק אז תצליח למכור. בהצלחה
# 10 |
חבר בקהילה
|
יאוו אני שונא את התגובות האלה...כמו הויכוח הקודם..
לא יודע מה הציעו לך..אם מצאת משו טוב לך על זה..ומישו אחד שמכר בזול זה לא מוריד את ערך האתרים.. דבר שני אל תגיד לי אם להוריד או לא..יש לי את השיקולים שלי..והמחיר הוא עבור התמורה שמקבלים.ועבור מה שמקבלים זה מחיר ממש ממש טוב! זה שכולם מוכרים אבטיח ב6 קילו ואחד מוכר ב1 לקילו זה אומר שכולם צריכים לרדת? לא. זה אומר שהאבטיח לא שווה את ה6? רק ההשקעה בו וכל מה שהוא עבר,והגידול וההוגבלה, וכל מי שמרוויח בדרך הוא כבר שווה את ה6 אז למה שימכרו בפחות? זה שיש מישו ששבור את השוק כי הוא מתגייס ואין לו זמן או שהוא עשיר ולא אכפת לו או מהסיבות שלו, לא אמורות לעניין אותי. כי אני יודע שהמחיר שלי ממש טוב והולם לגמרי את התמורה.! סוף הסיפור. אין צורך לפתוח כאן דיון כמו פעם קודמת כי זה אשכול מכירה ולא דיון! יומטוב לכולם! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|