|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
שאלות על ריסלרים וIPים
שלום לכם, אני לא בטוח שזה המקום המתאים, אם לא אשמח אם מנהל יעביר את ההודעה לפורום המתאים.
יש לי שתי שאלות לגבי ריסלרים: 1) האם לריסלר יכולות להיות כמה כתובות IP עם C class? 2) האם לריסלר יכול להיות NS משלו? חוץ מזה, שאלה לא קשורה: אם יש כמה שרתים נפרדים, שרצים עם כתובות IP נפרדים, איך זה שלפעמים יש להם אותו NS? תודה רבה, שי |
![]() |
![]() |
# 2 | |
I am root
|
ציטוט:
2. כן השאלה הלא קשורה - cache dns |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (3)
|
1) כן.
2) כן.
![]() |
# 5 | |
I am root
|
ציטוט:
בגדול מה שקורה במצב שיש רק 2 שרתי DNS , אתה מפנה את האתר שלך לכתובות הללו, בו בזמן אתה מכניס את הדומיין שלך לשרת האחסון, והשרתים יודעים "לדבר" בניהם , השרת אחסון "אומר" לשרתי DNS מה האיפי של האתר שלך ושם הדומיין, וככה זה עובד. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
I am root
|
ציטוט:
בחיים האמיתיים מה שקורה זה שפעם ראשונה שאתה ניגש לכתובת , המחשב שלך בודק בשרתי DNS של הספק שלך , שלומדים את זה מהשרתים של החברת אחסון שלך ומחזירים תשובה לספק שלך שעונה למחשב שלך, לאחר מכן המחשב שלך האישי מאחסן את המידע באופן לוקלי ( עד שאתה מפעיל מחדש\ מתחבר מחדש ) , ככה שהבדיקה נעשית רק פעם אחת מול השרתים של האחסון. שאר הבדיקות יעשו מול השרתים של הספקית שלך או מול המחשב האישי שלך, שיכילו את התשובה לשאלה עבורך. הספקיות אינטרנט שומרות "עותק" ב CACHE של השרת שלהם שמכיל את הערכים, על מנת לצמצם בתעבורה ולענות לך יותר מהר על שאילתות DNS. זמן אגירת המידע אצל הספקיות נקבע על ידי הערך TTL שקיים בשרת ה DNS של השרת אחסון שלך... מבלבל? כן ... ככה עובד DNS. לא פעם אני נתקל באנשים ששואלים: " רגע למה האתר שלי לא עובד אבל הפנתי DNS לפני יום כבר " , והתשובה לשאלה היא שהמחשב האישי \ ספק האינטרנט של אותו אדם לא רענן את הרשומות ( על סמך ערך ה TTL של השרת DNS שאחראי לכתובת כנגד השרתים של הספק המקומי שלו). יש עוד גורמים בדרך ( שרתי שורש , ושרתי מטמון נוספים שמכילים את הערכים של הכתובות ), אבל זה לא רלוונטי לשאלה שלך. הנה הסבר קצר באנגלית, http://www.itsyourip.com/dns/how-dns-query-work/ |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|