|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
[שאלה] על מארזי מחשב
שלום, יש לי שאלה שכל כך הרבה זמן מעניינת אותי.
יש למשל בחנויות מחשבים מארזים שעולים 200-300 ש"ח - רגילים ויש מארזים למשל של Thermaltake שעולים 500-1200 ש"ח. מה ההבדל ביניהם? למה לי לקנות ב1200 אם אני יכל לקנות ב500 או ב300 או אפילו ב150?! אשמח אם תפרטו לי את ההבדלים - חוץ מהיופי , מקום , וגודל. למשל יש מארז שמאוד אהבתי - Thermaltake Armor+MX ועוד מארז Thermaltake XASER VI MX - Black No Psu VH9000BNS מה ההבדל ביניהם? מה עדיף? בכללי אשמח להסבר ופירוט הכי מדוייק שיש להבדלים ומה כדאי לקחת בכללי ![]() ועוד כמה שאלות נפרדות אשמח עם תענו לי גם עליהם: 1)מה ההבדל כשהספק נמצא למטה או למעלה? מה זה נותן? 2)מה מציעה\משפרת האפשרות של ההארדיסקים שהם נכנסים מהצד כאילו לתוך קופסא? דוגמא כאן - http://lib.store.yahoo.net/lib/direc...h9000sns02.jpg 3)מתחת לספק שלי יש מאורר גדול בתוכו , אם אני לוקח מארז שהוא עם ספק למטה , מה הקטע שהמאורר יהיה תקוע ב"רצפה של המארז"? או שחשבו על זה ובכוונה צריך להפוך אותו? אני יודע שכל הדברים האלה קשורים לקירור וטמפרטורה וכו' , אבל אשמח להסבר מדוייק ועשיר יותר על מנת שאוכל להבין. אשמח עם תענו לי על כמה שיותר. תודה! דניס.
דניס טוקלנקוב, בעל העסק InetKey.Net. לתמיכה והזמנות חייגו: 0547177783 *עסק חוקי אשר רשום במע"מ ומספק קבלות. איינטקי - InetKey - אירוח אתרים - שרתים יעודיים - שמות מתחם - שרתי VPS Last edited by InetKey.Net; 27-12-09 at 12:46.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אושיית הוסטינג
|
חוץ מיופי, יש במארז המון המון תכנון והנדסה,
לדוגמא, איכות החומרים, משקל המארז. לגבי סידור ה-HD ומיקום הספק כוח ומאווררים למינהם. המהות של ספק כוח בתחתית המארז היא ליצור סירקולצית איוורור נכונה.
# 3 |
חבר על
|
אבל לדוגמא איכות החומרים ומשקל לא משנה את איכות\מהירות העבודה של המחשב , כך שזה לא פרט רלוונטי בשבילי.
ולגבי הספק , אשמח עם תקרא את שאלה מספר 3 שרשמתי ואם תוכל תענה לי עליה.
# 4 |
אושיית הוסטינג
|
לא צריך, חובה,
אחרת הוא לא ייכנס.
# 5 |
חבר על
|
אוקיי תודה , אשמח לעוד הסברים
![]()
# 6 |
עסק רשום [?]
|
שלום, במקרה ראיתי את האשכול.
אני רכשתי לפני שנה בדיוק, מחשב חדש עם המארז: Thermaltake Armor+MX. באמת שהו אחד המארזים המרשימים והטובים. אני מרוצה ממנו ממספר סיבות: 1. גדול (לא חסר בו מקום בכלל). 2. יפה, אי אפשר להגיד שלא. 3. מקורר ברמה טובה. 4. נוח לתפעול (החלפת רכיבים \ הכנסת כוננים וכו'...). תמיד יש מספר דברים פחות טובים: 1. המאוורר הגדול בצד, יודע טוב מאוד לשאוב אבק לתוך המחשב (כמובן שכמות האבק משתנה מבית לבית \ חדר לחדר). לי אין בכלל הרבה אבק בחדר, אבל אין מה לעשות, הוא בכל זאת ניכנס...(רעיון: במידה וכמות האבק באמת גדולה ניתן להפוך את המאוורר על צידו השני). 2. רעש, הוא לא מארז כל כך שקט : ) ....ניתן להפחית את כמות הרעש באמצעות ניתוק של המאוורר הגדול ע"י כבל אחד המחובר ישירות לספק הכוח. 3. המארז שלי בצבע שחור, האבק "אוהב" להיות עליו, אני אישית אוהב את המארז נקי לכן אני מרבה לנקות אותו מבפנים ומבחוץ. לסיכום: אני מאוד מרוצה מהמארז הזה, למרות הדברים השליליים שבו. נ.ב אני מאמין שיש מארזים עם בדיוק אותם ביצועים או אפילו גדולים יותר, במחיר קטן בהרבה מהמארז הזה. היופי במארז, תפס מחיר. המחשב הזה (שכולל את המארז) נרכש מ- KSP, אני מאוד מרוצה מהשירות, לכן גם את המחשב החדש שרכשתי שבוע שעבר ביום חמישי, רכשתי מהם. רק שהפעם השקעתי יותר בביצועים ופחות ביופי. ![]()
אתרנו : Speed-Host.co.il פלאפון (ישיר) : 052-747-5103 מכירה : Sales@speed-host.co.il ![]() חדש! שירות סליקה ע"י WallaPay - מהיום משלמים עד 3 תשלומים ללא ריבית! Last edited by Speed-Host.co.il; 27-12-09 at 15:50.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
בכל מקרה, במידה ותהפוך את המאוורר, תהרוס את כל הסירקולציה שתוכננה למארז. 2. ניתן להתקין SMARTFAN. 3. צבע שחור תמיד תמיד תמיד ייראה יותר מלוכלך מכל צבע אחר(גם ברכבים), לכן, למי שמעוניין לשמור על מראה נקי, מומלץ לנקות באופן תדיר. מי שאי פעם היה ב-012/013/014/015/017, ישים לב שבכל החווה אין אפילו טיפת אבק ושרתים שנמצאים שם תקופה ארוכה נראים כיאלו אתמול הכניסו אותם, הסיבה היא, המזגנים.
![]() |
# 8 |
חבר על
|
יש מארז שמאוד אהבתי - Thermaltake Armor+MX
ועוד מארז Thermaltake XASER VI MX - Black No Psu VH9000BNS מה ההבדל ביניהם? מה עדיף?
# 10 |
חבר על
|
זאת אומרת שהקירור בARMOR יהיה יותר טוב משל XASER הבנתי נכון?
ועוד שאלה,מארז עם ספק למטה יותר עדיף מלמעלה?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|