|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
כל האתר ממורכז.
שלום..
בניתי דיב כלשהו ומיקמתי אותו בעזרת position:absolute; כך אני גם אמקם את שאר האלמנטים בדף, אבל, נגיד ומשחקים עם גודל האתר בפיירפוקס, אופרה וכ'ו אז הדף כולו קטן/גדל ואז הדיב כבר לא ממורכז. כלומר הדיב ממורכז רק בגודל אחד. אם תכנסו ליוטיוב סתם דוגמא, ותשחקו על גודל הדף תראו שהדף באמת קטן/גדל אבל הכל נשאר באמצע. איך ניתן לעשות את זה? תודה.
# 2 |
חבר בקהילה
|
אל תשתמש בabsolute ..
הוא ממוקם ביחס לגודל העמוד, אין עליו שליטה מלאה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אז במה להשתמש?
איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה.
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
שים את כל האתר: <div align="center"></div> זהו. אמור לפתור את הבעיה.
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
תודה אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת.
יש לי 3 דיבים שמסודרים לרוחב (כל דיב הוא 200px), זוהי הצורה שהם מסודרים: * * * כל הדיבים הללו נמצאים בתוך דיב כלשהו שהרוחב שלו הוא 650 (600 עבור כל הדיבים ועוד 50 בשביל הרווחים ביניהם, 25 בין כל אחד). הבעיה בפיירפוקס, אם אני מקטין את הדף אז ל3 דיבים אין מקום ואז דיב אחד יורד למטה. בגלל שהדיבים נמצאים בשמאל (float:left) אז גם אם אני מגדיל את רוחב הדיב הגדול ל700 לדוגמא אז נוצר מרווח בין הדיב הכי ימני לבין הדיב הגדול. ואז הדיב המרכזי כבר לא נמצא במרכז, הוא נוטה 50px שמאלה (המרווח שנוצר). מה אפשר לעשות? מקווה שהבנתם. תודה.
מתכנת php אמין ומקצועי. מחירים נוחים! יצירת קשר: 0544378743 Last edited by dor77; 30-10-09 at 14:46.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|