|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שליחת SMS מהאתר ב PHP
אני פותח אשכול נוסף יש הנושא הזה שונה בתכלית
אז ככה, כמו בכל הנושאים שלי אני קודם כל חוקר את הנושא ולא סתם פותח כאן הודעה באתר שלי אני מעוניין לשלוח SMS לגולשים,(הSMS ישמש כמידע וכאימות הפלאפון וכמובן שאין לי בעיה של פירסום חוק ספאם וכו') אני יודע שיש מחלקה ב PHP ששולחת SMS דרך ICQ, ואיתה יש לי בעיה שלא מצאתי דרך לבדוק כמה SMS נשארו לי ב ICQ,בנוסף כמו שידוע לכם זה לדעתי לא "מכובד" שבעל אתר שולח SMS דרך ICQ ב PHP אני מחפש אופציה אחרת לשלוח SMS בחינם לפלאפון אבל שזה לא יראה ששלחתי מ ICQ, לדוגמא ביומן פגישות של גוגל כאשר מקבלים ממנו SMS לפלאפון רשום מאת GOOGLE, אני רוצה לעשות משהו כזה יש אופציה לעשות את זה בחינם? או ממש בעלות אפסית של כ 1-5 אגורות ל SMS?(זה הריווחיות שלי לעומת הפסד) תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
micropay יכולים לעזור לך אם אני לא טועה
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
וכרגע לאחר בדיקה אני מגלה שהמחלקה PHP2ICQ לא עובדת כי הפרוטוקול השתנה
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אני משתמש בשרותים של החברה http://www.ipipi.com/
אתה קונה בנק של SMSים (אני לא זוכר את המחירים, אבל הם הגיוניים בהחלט) זה עובד ככה שאתה מקבל מהם כתובת מייל. כל מכתב שנשלח אליהם למייל הזה יוצא ב-SMS לטלפון שאתה מגדיר. ניתן להגדיר חוקים למייל (על מנת שלא תקבל שם דואר זבל), נניח שהכותרת חייב להיות XYZ. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
יש את התוכנה http://www.fastsms.co.nr/
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
בנוגע לSMS בחינם:
SMS זה משהו שמישהו משלם עליו בסופו של דבר. זה דבר שעובר רק דרך חברות הסלולאר(והם גובים על זה כסף), זה לא שיש איזה שרת נסתר באינטרנט שיחידי סגולה מכירים והם שולחים דרכו הודעות SMS בחינם. חברות כמו ICQ עשו הסכם עם חברות סלולאר מסויימות וסביר להניח שהם כן משלמים לחברות הללו על כל הודעה אבל מחיר נמוך יחסית, והם מרווחים מזה שאנשים מחזירים הודעות לICQ, וגם זה תורם לשימוש יותר נרחב בICQ אז זה אולי משתלם להם. כנ"ל כל החברות שמספקות שירותי SMS, הם עובדות מול חברות הסלולר וסביר להניח שמקבלות תעריפים נמוכים, ולוקחים את ההפרש לבין מה שאתה משלם להם לבין מה שהם משלמים לחברות הסלולר. לכן קשה לי להאמין שתמצא משהו כ"כ זול.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|