|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
האתר רק נופל בגוגל
שלום. מידי יום אני מוסיך את האתר שלי לאינדקסים והוא הגיע כבר לעמוד הראשון במילה אחת אבל, ושוב נפל לעמוד השני ושאר מילות החיפוש גם נפלו , יש סיבה? כל יום אני מוסיף אותו לאינדקסים ואתרים ופורומים.. תודה על התשובה!
|
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה לא היחיד שמקדם את האתר שלך
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
נכון מאוד
![]() דרך אגב אולי השרת שלך נפל למשך זמן מה |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
א. קידום זה לא משהו מיידי. עד שלינקים מתאנדקסים לוקח זמן. עד שהם צוברים כוח לוקח עוד יותר זמן - לפחות חודש.
ב. עוד אנשים מקדמים. ג. יש מצב שהצלחת להיכנס לארגז החול של גוגל למרות שאז רוב הסיכויים שהיית טס לאיזה עמוד 10... בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
כמה דברים,
א. מה שכתבו למעלה. ב. יש גם חסרון בקידום יתר (קישורים ותוכן) ... אז אולי פשוט הגזמת. ראה Sustainable Search Engine Optimization ג. תן לזה קצת זמן - גוגל אוהב לשחק עם מיקומים באופן קיצוני כדי לבדוק את עצמו ובטווח הארוך זה מתייצב. ד. קיימת טענה שכרגע ממש גוגל מעדכן באופן מאסיבי את התוצאות (אני לא יודע אם זה נכון או לא) ... אז אולי נפגעת גם כן. אם אתה צריך ייעוץ קצת יותר מקצועי - צור קשר.
# 6 |
חבר וותיק
|
כנראה יש לך עוד מתחרים שעושים קצת יותר ממך אם הם עוקפים אותך
קרא מאמרים באינטרנט על קידום אתרים קידום אתרים זה תהליך של הרבה זמן ועם סבלנות, התמדה והשקעה אתה תראה תוצאות |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אממ אוקיי הוא עכשיו בעמוד הראשון
![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|