|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עיצוב | HOSTING שוב שונה מהמצופה =]
שוב הלכתי על סגנון שונה מהרגיל מקווה שזה יצא יפה.
העיצוב מוצע למכירה פה. העיצוב מוקטן ל-70% לא רק לצפות - גם להגיב! אני ממש ממש מבסוט עליו. http://bluz1.deviantart.com/art/DIGI...sign-130637814 פז.
Last edited by *Bluz; 24-07-09 at 01:11.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
בבקשה,
את העיצובים שאתה מראה תשים בגודל מלא (100%), כי כרגע העיצוב נראה לא מובן ואי אפשר לקבוע אם הוא יפה או לא. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לגבי הבלאגן של הלוגואים למטה - אני אנסה לסדר את זה. לגבי החלקים הכחולים - אני חושב שהם מוסיפים והצבעים לא זוהרים בכלל בדוק את הגדרות הGAMMA במסך שלך. בדקתי את זה על כמה מסכים והם נעימים לעין. לגבי "לא מתאים לנושא" - נכון זה שונה מכל העיצובים שאנשים מציגים פה וחורשים להם ת'צורה אבל זה מאוד מתאים לדעתי. ולגבי הרזולוציה - הרזולוציה של העיצוב בגודל המקורי היא 1000 על 1000. פז.
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
עיצוב לא טוב מכמה בחינות:
- הגודל שלו - עוצב לרזלוציה מאד נמוכה. מתאים אפילו ל-640X480! (אחרי הגדלה ל-100%, לא ב-70% שאתה מציג אותו) - אין קריאה לפעולה - אין יותר מדי קשר לתחום - שילוב צבעים לא טוב - יותר מדי זוהר - הגראפיקות של החלקים הכחולים בהתחלה ובסוף די מיותרות ולא מוסיפות מימד נוסף - מה זה הבלאגן הזה בחלק של הלוגויים?
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
- אמרתי שאין יותר מדי קשר לתחום ולא "לא מתאים לנושא". הכוונה שאין לעיצוב הזה זיקה להוסטינג - שום אוביקט שאיכשהו יעשה את הקישור הזה.
- אין קשר להגדרות של המסך, אתה רוצה להגיד לי שבמסך שלך הצבעים לא זוהרים? - לגבי הרזלוציה: שים לב שכתבתי אחרי הגדלה ל-100%. המסמך הנוכחי ברוחב של 1000 יכלול את החלק של התוכן ברוחב של 603 פיקסלים, שמתאים ל-640x480. אמורים לעצב את התוכן לרזלוציות "גבוהות" ולא את המסמך עצמו.
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
השאלה אם כשאתה אומר "זוהרים" אתה מתכוון ששורפות לך העניים כאילו אתה חותך בצל או שהם פשוט בהירים. כי אצלי הם מאוד נעימים לעיין. ד"א תודה על התגובות. ועדכון: העיצוב מוצג בגודל מלא עכשיו באותו הלינק.
Last edited by *Bluz; 24-07-09 at 12:37.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא מתכוון זוהרים שאיך שאתה נכנס אתה רוצה כבר לצאת. זוהרים במובן שלא נעימים לעין. הזוהר הזה גם לא משדר אווירה עסקית וייצוגית לעסק.
אף אחד לא אמר שזה חובה להשתמש בתמונות של שרתים אבל בעיצוב שלך אין בכלל תמונות, רק גראפיקה וזה לא מספיק לעשות את ההקשר הזה. ד"א, אחרי שאני רואה את העיצוב בגודל המלא אני אוסיף ואגיד שאתה חייב להגדיל את הפונטים. זה גודל 9PX וזה קטנטן. ממש קשה לקרוא מה שכתוב.
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני אנסה לעבוד על הצבעים הבהירים ונראה מה יצא אולי גם ננסה להוסיף תמונה של שרת או שתיים נראה. תודה בכל מקרה.
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אני דווקא אתן ביקורת טובה:
עיצוב מדהים ומעולה, שילוב צבעים מעולה, רק צריך לעבוד יותר על הלוגו. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
אהבתי את העיצוב..
אני חושב שהחלק הימני של הלוגו קצת ריק, תוכל להוסיף שם טקסט או תמונה כלשהי ולהוסיף לו קצת יותר תוכן.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|