|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() שלום לכל משתמשי פורום הוסטס זוהי הפעם הראשונה שאני מציג את העסק בפני קהילה זו.
חברת דלוקס נפתחה בשנת 2009 על ידי איציק חסון, בן 24, עובד בחברת הייטק, לומד לתואר ראשון במדעי המחשב ומתעסק שנים רבות בתחום האינטרט, רשתות ומחשבים בפרט. מחקלת התמיכה והמכירות של החברה מנוהלת על ידי אחיו של איציק חסון, דניאל חסון. החברה מיום פתיחתה רשומה במע"מ ובמס הכנסה ומספקת קבלות כחוק בישראל. החברה מספקת מגוון של פתרונות אינטרנט ומתעסקת בעיקר בתחום אחסון אתרים(אירוח אתרים) ושמות מתחם(דומיינים). החברה מקבלת תשלום בדרכים הבאות: הפקדה/העברה בנקאית (בנק לאומי, דיסקונט, דואר ישראל) חיוב טלפוני (חיוב דרך שיחת טלפון) דואר ישראל PayPal מחירי החברה כרגע נמוכים כדי לספק ללקוחתינו מחירים נוחים לכל כיס בעקבות המיתון במדינתנו. האתר הרשמי של החברה: http://delox.co.il מחירי החברה המעודכנים לתאריך 10/07/09: אירוח אתרים: חבילה מיוחדת לכבוד הקיץ: שטח דיסק: 100MB תעבורה: 10GB מחיר בחיוב רגיל: 10 שקלים מחיר בחיוב טלפוני: 15 שקלים חבילת Silver Delox: שטח דיסק: 300MB תעבורה: 30GB מחיר בחיוב רגיל: 20 שקלים מחיר בחיוב טלפוני: 25 שקלים חבילת Gold Delox: שטח דיסק: 700MB תעבורה: 70GB מחיר בחיוב רגיל: 30 שקלים מחיר בחיוב טלפוני: 40 שקלים חבילת V.I.P Delox: שטח דיסק: 1GB תעבורה: 100GB מחיר בחיוב רגיל: 40 שקלים מחיר בחיוב טלפוני: 60 שקלים שמות מתחם (דומיינים): דומיין ישראלי (co.il,org.il) ספקית LiveDns מחיר בחיוב רגיל: 90 שקלים מחיר בחיוב טלפוני: 140 שקלים דומיין עולמי (com,net) ספקית Netfirms מחיר בחיוב רגיל: 45 שקלים מחיר בחיוב טלפוני: 65 שקלים דומיין עולמי (com,net) ספקית GoDaddy מחיר בחיוב רגיל: 55 שקלים מחיר בחיוב טלפוני: 75 שקלים דומיין info ספקית GoDaddy מחיר בחיוב רגיל: 20 שקלים מחיר בחיוב טלפוני: 30 שקלים *חיוב רגיל - הפקדה/העברה בנקאית, דואר ישראל. *חיוב טלפוני - חיוב בשיחת טלפון, PayPal. להזמנות חייגו : 0504230051 איש קשר - דניאל . חשוב לציין כי מי שמשלם בחיוב טלפוני אינו זכאי לקבל קבלה, את הקבלה על התשלום הוא מקבל מחברת הסלולארי שלו. תגובות בונות ובוגרות יתקבלו בברכה, תגובות לשיפור גם כן. לתגובות לא בונות ולא בוגרות אין מקום באשכול הזה. יום טוב ושבת שלום לכל בית ישראל.
Last edited by Delox.co.il; 10-07-09 at 19:58.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
קודם כל שיהיה רק בהצלחה.
שאלה מתבקשת שלא התייחסת אליה בהודעתך המקורית. האם השרת שלכם הוא ייעודי/VPS או אוליי Power Reseller? זה גם משהו שלחלק מהלקוחות הפוטנציאלים, זה משחק תפקיד חשוב בשאלת רכישה. דבר נוסף הוא שלא מצאתי באתר שלכם תקנון. דבר שמשאיר אתכם כספק ואותי כלקוח חשופים לאי נעימיות (חס ושלום). והקישורים של "הזמנה" בכל האתר - שבורים. שוב, מאחל לכם המון בהצלחה...! שבת שלום.
בברכה, אבישי שמחוני. Last edited by AvishySH; 10-07-09 at 20:32.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
המחירים סבירים ונחמדים.
האתר נותן קצת תחושה של רצינות. אבל יש לי בעיה קצת עם העיצוב שלכם, אין שילוב כמו שצריך בין כהה לבהיר ועוד משהו, זה רק אני או שיש תמונות של XBOX בחבילות? שיהיה המון בהצלחה
# 4 | ||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ראשית, חברתנו נמאצת על שרת יעודי יחד עם בן אדם נוסף שאנו מתחלקים איתו על היעודי. על השרת היעודי חל איסור להריץ שרתי משחק, רדיו ודיבור. אנו מריצים על השרת רק שרתי אחסון ורייסלרים מה ששומר על יציבות רבה של השרת וזמינות גבוה ומונע מעומסים רבים על השרת. שנית, לקחנו את הערתך לצומת ליבנו, אנו מחשיבים לתקנון חשיבות רבה ואנו נוסיף בימים הקרובים את "תקנון החברה" *חשוב להזכיר שאיננו חברה חדשה, החברה ברשת כבר יותר משלושה וחצי חודשים ויחסית לכמות זמן בה היא נמצאת ברשת, כרגע החברה דיי מצליחה. תודה רבה לך, שבת שלום. ציטוט:
יש דימיון בין XBOX לתמונות שנמצאות ליד החבילות אך הכוונה הייתה שונה לגמריי. תודה רבה, שבת שלום.
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אני מבקש ממכם לא לסטות מהנושא, אינני פתחתי את הנושא בשביל שיגידו שיש באתר החברה שלנו XBOX, אנא ממכם תנו תגובות בונות לגבי החברה ולא יותר מזה.
תודה.
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בנוגע לאתר שלכם הייתי מקטין טיפה את הרוחב, הרזולוציה שלי מראה את האתר ענק על כל המסך וזה לא נוח אם זה בכוונה אז פשוט תחשוב על לעשות שינוי כזה |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
תמונות של XBOX באתר שמתעסק באירוח אתרים, משדרות חוסר רצינות והבנה. לדעתי העיצוב טעון שיפור. מעבר לכך אני מקווה שאתה מודע שלמילה "DELOX" אין משמעות מילולית. בכ"מ, הרבה בהצלחה וברוכים הבאים לשוק. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
עריכה:
טעיתי באשכול מצטער.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
בקשת ביקורת על החברה? אנחנו לא לקוחות שלך, או אני לכל הפחות ולכן אני אוכל לתת לך ביקורת על איך שאני בתור גולש רואה את האתר מבחוץ, מה שאני רואה זה אתר פשוט שלא עושה רושם של עסק מקצועי - שילובי צבע חדים מאוד ואתר יבש (תכניס צבע ויראה הרבה יותר טוב) - תמונות של xBox360? מאיפה הבאתם את זה לעזאזל?
שם העסק, Delox תגיד פשוט שנדלקתם על השם וDeluxe.co.il היה טפוס.. לא בושה, זה פשוט עושה רושם של חברה שפתח ילד קטן וטעה בכיתוב. אתה עושה רושם של אדם מקצועי, אם תדע לנתב נכון את העסק ולהשתלב בתחום אתה אמור להצליח, כי בסה"כ המחירים נוחים ויש כמה אופציות מעניינות כמו חיוב טלפוני וכד' שיביאו לך עוד כמה וכמה לקוחות. קח הכל כביקורת בונה, מאחל הרבה הצלחה מכל הלב גבריאל
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|