|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
![]() שלום לכם.
יש לי פלאפון N73 ME .. עכשיו איכשהו הגעתי לאתר שמראה את רמת הקרינה שלו וכו' ורמת הקרינה שלו היא 1.12 .. ![]() ולפלאפון שהיה לי פעם היה 0.58 בכל מקרה.. הפלאפון הזה מסוכן?[מרמת הקרינה..] עכשיו בגלל רמת הקרינה הגבוה...אני לא יכל להשים אותו בכיס?חח ..כי זה קרוב ל.. ![]() אז מה אני יכל לעשות? ואגב אם אני ידבר דרך דיבורית ..האלה ששמים על האוזן.. זה יעזור? |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
לא חושב שמשהו יקרה לביצים שלך, אני זוכר שכתבו שבמטוסים של פעם התא קשר היה מתחת לטייסים ונולדו להם רק בנות בגלל שהתאים של הנקבות יותר חזקים (קח בחשבון ששמה זה הרבה אבל הרבה יותר חזק מבפלאפון שלך), אבל זה שווה בדיקה..
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה קשור התאים של הנקבות היו חזקים יותר? אם למדת ביולוגיה היית יודע שהזכר "מחליט" איזה מין יצא בסוף. ואני מאמין שהקרינה לא מסוכנת כל כך, כי עדיין מוכרים את המכשיר הזה. אתה יכול להשתמש באוזניות בלוטות' או חוט, אבל יש מחקרים שאומרים שהקרינה מגיעה גם לשם. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
בכ"מ כל פלאפון מסוכן, אומרים שלהשתמש באוזנייה זה יותר בטוח למרות שאני חושב שהאוזנייה משדרת לך קרינה לתוך המוח בדיוק כמו המכשיר עצמו... |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לאישה יש XX, לגבר XY. הגבר כביכול "גורם" לקביעת מין העובר, זה לא משנה מה קורה עם האישה, המין נבחר אצל הגבר. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
ודרך אגב לגבי אוזניות, עוד לא הוכיחו רשמית ש 2.4GHZ לא מזיק לבריאות. ואוזניות חוטיות פוגעות לא פחות, קרינה מחפשת לאן להתפשט והיא מחפשת את הקצה הרחוק ביותר מכך נובע שהאוזניות למעשה משמשות אנטנה לקרינה. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
רק הפלאפון עושה קרינה האוזניות לא
# 8 |
הוסטסניון
|
אולי לא כתבתי את זה מספיק ברור.. התכוונתי לזרעים שמכילים גנים של נקבות. פעם הבאה תחשוב עוד קצת לפני שאתה יוצא על מישהו.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
חחח מצחיק אתה.. את השנינות הזאת קיבלת שירדו עליך בפורום הזה פעם?
בטח קשה להתרגל לחיים בעולם הזה, אז לתפוס אחרים על קטנות ולעקוץ עושה קצת טוב אה? ![]() נוח להרגיש לשם שינוי שאתה צודק כמישהו אחר מתבלבל, והכנס בו נותן אפילו טיפונת הרגשה של כוח לא? אבל זה בסדר אחי, 80% מהפורום הזה עבר את אותו הדבר ואתה תתרגל לעובדה שיותר נחמד לתקן מאשר לעקוץ. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|