|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
עזרה בבנייה של תבנית עץ
אהלן, אני מנסה לבנות סוג של תבנית עץ, אבל חסר לי איזה משהו שאני לא מצליח להגיע אליו.
אני בעצם רוצה שהוא יציג קטגוריות ותת-קטגוריות. (קחו לדוגמא את פורום תפוז) הקוד הבא מציג תת-קטגוריה אבל ברגע שלאותה תת-קטגוריה יש גם תת-קטגוריה, אז משהו משתבש. חשבתי אולי לעבוד עם אובייקט רשימות אבל אם כבר זה יהיה המוצא האחרון שלי. להלן חלק מהקוד: קוד:
while($value = mysql_fetch_assoc($rs)) : if($value['msg_Parent'] == 0): // Do Something foreach($sub_msgs_res as $rows) { if($rows['msg_Parent'] == $value['msg_id']) { // Do Something } } endif; endwhile; Last edited by Shillo; 08-05-09 at 22:40.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
הטבלה שלך במסד צריכה להראות ככה
id | cat_id | name כאשר ID = הID של ההודעה הנוכחית CAT_ID = הID של התגובה אליה התגובה הזו משוייכת במידה וזוהי תגובה שלא מגיבה לתגובה אחרת (במילים פשוטות - אשכול) אז תניח בשדה זה 0 NAME וכולו' = דברים נוספים על התגובה הנוכחית והקוד שלך אמור להיות משהו כזה: PHP קוד:
אתה מוזמן פעם הבאה לחפש כאן בפורום כי אני בטוח שכבר עניתי למישהו בעבר
# 3 |
חבר מתקדם
|
תודה, אבל לא הבנתי בדיוק את המימוש שלה.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
מימוש של מה?
# 5 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אתה צריך לעבוד עם parent בצורה רקורסיבית, אתה שולף את הרמה הראשונה לצורך העניין 0 ואז בצורה רקורסיבית נכנס עד לתת קטגוריה האחרונה.
# 7 |
חבר וותיק
|
יש לי טעות קטנה שעכשיו הבנחתי בה
הקוד התקין: PHP קוד:
בהתחלה ב $commentid שווה לאפס, זהו המצב שבו אנחנו שולפים את ה"נושאים" לאחר מכן אנחנו שולפים מהטבלת תגובות איפה שהcomment_id שזהו הID של התגובה שאליה התגובה הנוכחית מוגבת ומוסיפים אותה לBUFFER של ההדפסה אחרכך אנחנו מבצעים את אותו דבר בעבור התגובה הנוכחית זה ממשיך הלאה והלאה ככה בעבור כל "נושא" זה שולף את התגובות שבתוכו הפונקציה style_comment מקבלת 2 פרמטרים, אחד מערך ASSOCIATIVE עם מידע על התגובה והשני זהו פרמטר INT שמכיל את רמת ההירככיה הנוכחית, באמצעותו תוכל ליישר את התגובות בעץ ולהראות מי הגיב למי יש שאלות??
# 8 |
חבר מתקדם
|
תודה, הבנתי את זה, אבל הפעולה מחזירה שגיאות אלא אם כן אני פותח MySQL וגם אז שום דבר לא מודפס.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אז תכתוב טבלאת מעקב יש מצב שאני טועה חח
# 10 |
חבר מתקדם
|
לא הבנתי בדיוק את הקטע של style_comment(), התכוונת שאני צריך לבנות אותה?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|