|
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
הורדת מסד נתונים
אני כותבת תוכנית שמשתמשת בנתונים מאתר מסוים ואני צריכה להתקשר למסד נתונים שעליו מתבסס האתר למישהו יש מושג איך עושים את זה????-זקוקה לתשובה בדחיפות!
תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
את רוצה לתקשר ישירות עם מסד נתונים של אתר מסויים?
בדרך כלל אתרים לא נותנים גישה למסד נתונים שלהם... את יכולה להשיג נתונים מהדפים של האתר.
# 3 |
חבר חדש
|
תודה על התגובה המהירה
אני צריכה לעדכן את הנתונים כל הזמן-בזמן אמת וחוץ מזה כל התוכנית מתבססת על המון נתונים משם(שמחולקים לכמה דפים )ולהגיע דרך הדפים של האתר זה מסורבל ומסובך -אין דרך לעקוף את הגישה -יש לאתר הזה אפשרות של הורדת נתונים כקובץ אקסל יש אפשרות להשתמש בזה? (דרך הקוד כמובן) |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אפשר קישור לאתר הזה?
צריך לראות איזה קובץ exel הוא מיצא.
# 5 |
חבר חדש
|
לא הבנתי
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
תגידי לי אם אני מבין אותך נכון .
את רוצה למשוך מאתרים קיימים שנותנים לך אפשרות למשוך מהם קובץ אקסל שמכיל מידע נוסח מסד נתונים , ואת רוצה למשוך את הקובץ ולעדכן אותו על השרת שלהם ?
# 7 |
חבר וותיק
|
באיזה שפה את מפתחת
בנוסף תני לינק לאתר המיועד ולקובץ אקסל בנוסף ואיזה מידע תרצי לשלוף
# 8 |
חבר חדש
|
-אני לא רוצה לעדכן את הקובץ בשרת שלהם, אני רוצה להעביר את הנתונים אלי, אבל אני צריכה להגיע לנתונים דרך הקוד לא דרך הכפתור שהם נותנים.
-אני כותבת בשפת c# -האתר:http://www.tase.co.il -[http://www.tase.co.il/TASE/Management/GeneralPages/PopUpGrid.htm?tbl=0&Columns=142AddColColumnsGrafh& Titles=142AddColTitlesGrafh&ds=142dsGrafh&gridName =נתוני+הגרף+-+ת"א+-+25=URL] המסד נתונים [URL/] תודה לכולם! |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כמו שמתחברים למסד רגיל, במקום localhost - mysql.tase.co.il:8080 סתם דוגמא. בקיצור את שמות הטבלאות,המסדים וכו' את יכולה למצוא דרך sql injection באתר. אם את לא רוצה את הדרך הזאת תצרי קשר עם בעלי האתר ותבקשי גישה למסד.
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|