|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בעיה ב-session או בפונקציה?
שלום לכולם.
אני מנסה לפתח מין פאנל כזה שמתחבר לשרת מרוחק ויוצר תיקייה עם הפונקציה SSH2. הצלחתי לעשות את זה אבל אני רוצה לעשות שכאשר התחברנו בהצלחה המשתמש כביכול מועבר לדף ששם הוא בוחר מה להתקין [הצלחתי לעשות את זה] אך כשהוא מגיע ליצירת התיקייה ישנה שגיאה כזו: קוד:
Warning: ssh2_connect() expects parameter 2 to be long, string given in /home/user/domains/domain.com/public_html/ssh/ventrilo.php on line 12 Warning: ssh2_auth_password() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/user/domains/domain.com/public_html/ssh/ventrilo.php on line 14 index.php PHP קוד:
PHP קוד:
ventrilo.php PHP קוד:
PHP קוד:
PHP קוד:
יוני.
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
שים לב בקובץ ventrilo.php שלא עטפת בסוגריים מסולסלות בif של הפונקציה ssh2_auth_password ולכן הוא בעצם לא מגיע לפונקציה ssh2_sftp_mkdir.
ועוד הערה קטנה אלייך, שאתה שולח משתנים בפונקציות אין צורך לעטוף אותם במרכאות כדוגמא "$str" אלא פשוט $str, כנ"ל לגבי משתני מערך כמו שעשית עם הPOST.
# 3 |
חבר על
|
שים לב - אתה מבצע פה 2 מעברים של עמודים.
מאינדקס לINSTALL ומINSTALL לVENTRILO. ה$_POST שעשית באינדקס יימחק במעבר בין INSTALL לוונטרילו, והעובדה שאתה שומר את הנתונים רק כשאתה מגיע לventrilo.php (כשהם כבר מחוקים) גורמת לפונקציה ssh2_connect לקבל ערכים ריקים ולפלוט שגיאות. כאן הטעות שלך. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אגב, session_start(); אמור להיות מעל הכל !
הכי טוב זה לשים אותו נגיד ב config.php כי ברוב הדפים שולפים את הקובץ הזה (הגדרות..) |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אז איך אני שומר על הנתונים? בין המעברים?
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אתה יכול לשמור אותם לקובץ TEMP ואחרי השימוש למחוק את הקובץ,
אתה יכול פשוט לעשות INCLUDE ל config.php שלך ישר באינדקס וככה הנתונים יישמרו בו במקום לעשות את האינקלוד בקובץ ventrilo.php אבל קח בחשבון - אם אתה עושה את זה, ברגע שתעשה לאותו קובץ אינקלוד גם בventrilo.php הנתונים ייתאפסו שוב (כי אצלך הקריאה מתוך config.php זה לא רק קריאה אלא גם שמירת נתונים). אני במקומך הייתי משתמש בSESSIONS - ברגע שבנאדם מתחבר לשמור אצלו בSESSION את הנתונים שלו - אייפי, שם משתמש, סיסמא, שם תיקיה, איזה שרת להתקין, וכל זה, ואז שולף אותם בדף שממש צריך להתקין. שימוש בקבצים להגדרות דינמיות זה לא טוב.. תעיף תעמודים config.php ו- sessions.php ותעשה את ההגדרות בדפי קודים עצמם. Last edited by Cyeo; 27-02-09 at 18:42.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|