|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
צו ראשון - מה צריך לדעת?
היום קיבלתי צו-ראשון, והשאיפה שלי זה ללכת לממר"ם.
אני קודם מאוד מקווה שהקב"א שלי תיהיה מספיק גבוהה, אם כן - אני מעוניין לדעת מה שואלים בבחינות של ממר"ם. בקיצור, מה אני צריך לדעת.
# 2 |
חבר מתקדם
|
אין דבר כזה בחינות לממרם , יש מיליון מסלולים , אני אישית עשיתי אולי איזה 10 מבחנים ...
החל ממבחנים טכניים בחומרה , עד למבחנים בתיכנות שמתפרשים על מלא סוגי שפות תיכנות , עד למבחנים באנגלית , מבחנים במערכות הפעלה , רשתות , ראיונות אישיים באבטחת מידע , תיכנות , חומרה , רשתות וכו ... צריך לדעת כמה שיותר אם תתאים להם יקחו אותך לא תתאים לא יקחו , אני רק אוסיף שקשרים בקריה לא יזיקו .
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
איזה שפות שואלים? שאלות על מערכת הפעלה? כמו מה?
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
בעיקרון לממר"ם צריך פרופיל עורפי, אז קודם תקבל פרופיל רפואי ואז כולנו נהיה חכמים יותר.
בכ"מ, הגברת בבית ספר מדעי המחשב?
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני מניח שיש לי 64 בערך. בבית ספר הייתי במגמת גראפיקה מחשבים.
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מה זה גראפיקה מחשבים?
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
גראפיקה מחשבים - שימוש ב-PhotoShop, יצירת עבודות שונות...
# 8 |
חבר מתקדם
|
זה לא יעזור לך אם אני יפרט , אתה אומר ממר"מ אני יגיד ממרמ + 8200 + 81 + מיליון יחידות שאפילו לא ידעתה שקיימות ולכל אחת מהיחידות האלו יש כמה סוגי מבחנים ומלא תפקידים שונים ומשונים .
יש גם מלא תפקידים שלא דורשים ממך לדעת כמעט וכולם כי הם ילמדו אותך הכל שם , בקורסים . אני אתן לך דוגמא למבחן כללי במחשבים שעושים במה שנקרא פרוייקט גאמא : פרק ראשון - ידע כללי במחשבים : מה זה עכבר , מה זה מקלדת וכל הדברים הפשוטים פרק שני - חומרה , מה זה VGA , מה זה זה אומר מעבד 1 GHZ וכל זה . פרק שלישי - רשתות - מהו הפרוטקול של האינטרנט , מהם השכבות של פרוטוקול TCP IP , מהו פיירוול , מה זה DNS וכל זה . פרק רביעי - מערכות הפעלה - מה זה טרמינל , איזה פקודה צריך להריץ כדי לראות אילו ישומים רצים ברקע , וכו פרק חמישי - שפות תיכנות C PASCAL נותנים לך קוד אומרים לך להשלים אותו , או שנותנים לך סיפור אומרים לך לבנות קוד , זה הכל במחברת ככה שאתה צריך לזכור הכל בלי טעויות. פרק שישי - JAVA שאלות כלליות על השפה ואז כמו בC וPASCAL. פרק שביעי - C# אותו דבר כמו JAVA זה רק דוגמא זה יכול להופיע בכל סדר אחר ,להכיל מידע ושיקראו לזה בכלל "משה" מה שאני רוצה להגיד שיש מיליון מבחנים , אני ראיתי את זה במהלך המיונים שלי לצבא שזה לפעמים יכול לשגע אותך כי אתה בטוח שאתה מגיע לראיון למשהו אחר ויוצא עם מידע על נושא אחר לגמרה כי יש כל כך הרבה יחידות אני הייתי ממויין לאולי 10 תפקידים שונים ...
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|