|
![]() |
# 2 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
שלום,
שרת מס' 1 Linux \ Windows 256MB Memory 20GB SATA 2 210 ש"ח *כולל DA *המחיר כולל מע"מ. פרטים ליצירת קשר: 0773414136 hosting@lom.co.il |
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
שלום לך
חברת ilserv בעלת וותק של שנתיים בתחום! שרת איכותי וצוות תמיכה מקצועי אשר יתן מענה לשאלותיך 24 שעות ביממה! אתר העסק: ilserv.net לבקשתך ישנן 2 חבילות אשר תואמות את דרישותך (ושתיהן בצבצע !!): VPS #1: מעבד: Quad Core Q6600 זיכרון: 128MB RAM דיסק קשיח: 15GB פאנל ניהול : Direct Admin מערכת הפעלה: Linux 67.5 ש"ח VPS #2: מעבד: Quad Core Q6600 זיכרון: 256MB RAM דיסק קשיח: 30GB פאנל ניהול : Direct Admin מערכת הפעלה: Linux 126 ש"ח פרטים נוספים והזמנה: פלאפון: 052-2760037 מייל: hod@ilserv.net Last edited by hilfiger; 03-02-09 at 20:23.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
שלום , להלן מפרט החבילות VPSים בעסק InetKey:
http://www.inetkey.net/vps.php לפרטים ויצירת קשר" טלפון - 0523359409 אייסקיו - 369759544 יום טוב, דניס.
# 6 |
חבר בקהילה
|
תמיכה מלאה אני מתכוון שאם יש תקלה בשרת או נפילה או שאני יצטרך עזרה במשהו כמובן שקשור לשרת,אז לקבל את זה.
תמיכה לא אמורה לעלות כסף בעקרון , אני אומר תמיכה אני לא מתכוון לתחזוק מיוחד או משהו אחר , אלא הכל כרגיל , תחזוק בסיסי או מה שאתם אמורים להביא לי . אני לא יודע אם תחזוק זה חלק מהחבילה אבל לא לזה התכוונתי בתמיכה מלאה . אין לי תקציב מסויים , אני פשוט צריך מחירים למשהו כמו שנתתי למעלה . |
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
שלום.
מחירים זמינים בלינק הבא: שרת וירטואלי מבוסס לינוקס לינק: שאלות ותשובות לפני רכישת שרת וירטואלי יצירת קשר: אתר אינטרנט ווינר סרב |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|