|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
פונקציית JS לא נקראת
יש לי אירוע onClick של צ'קבוקס שקורא לפונקציה X.
הפונקציה לא מופעלת כלל, גם אם היא כוללת סתם אלרט. ניסיתי לקחת קוד פשוט ומוכן מאתר תרגולים, ושוב הפונקציה לא מופעלת. הנה האובייקט: HTML קוד:
<input type="checkbox" id="inCheck" name="inCheck" onClick="inCheck()"/>
HTML קוד:
function inCheck(){ alert("Alerting"); } בעמודים אחרים באתר שלי הפונקציות פועלות כמו שצריך. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
איפו העמוד הבעייתי?..
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני לא אכניס פה את כל העמוד, זה כמה מאות שורות.
איזה עוד פרטים אתם צריכים לדעת עליו? אין בו משהו שמייחד אותו מדפים אחרים... |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
תדביק בקובץ טקסט ותשנה את הסיומת ל-html
HTML קוד:
<html> <head> <script type="text/javascript"> function inCheck(){ alert("Alerting"); } </script> </head> <body> <input type="checkbox" id="inCheck" name="inCheck" onClick="inCheck()"/> </body> </html> |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אין סיבה שהקוד הזה לא יעבוד לך טוב, תוודא רק שאתה משתמש באירוע onclick ותראה שאתה משתמש באותיות קטנות.
# 6 |
חבר בקהילה
|
בדף רגיל הקוד פועל, בדף שאני צריך הוא לא.
אחרי הסקריפט הזה, יש עוד סקריפט גדול של JS עם AJAX, והוא עובד מצויין....אז אני לא רואה בעיה מסויימת בדף |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אם אתה יכול תעלה את הדף לשרת, יהיה לנו יותר קל לעזור לך ככה.
וטיפ: מאפיינים בXHTML תכתוב באותיות קטנות. במקום onClick תכתוב onclick. זה לפי התקן. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
מצטער אבל אני לא יודע איזה פרטים אני יכול לספק על הדף שיעזרו.
בכל אופן, מצאתי את הבעיה...ברגע שהצ'קבוקס נמצא בתוך טופס, הפונקציה לא נקראת. אבל אני צריך שהוא יהיה בתוך טופס. זאת ההגדרה של הטופס: HTML קוד:
<form id="formInDelete" onSubmit="return confirm('האם אתה בטוח שברצונך למחוק את ההודעה/ות?')">
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אתה לא יכול לצפות שנעזור לך אם אתה לא מציג את הבעיה בצורה המלאה, אם המידע רגיש לך אז תשנה אותו או שתגלה את הבעיה בעצמך.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|