|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[נוער דתי] דתי ברשת - מהיום שירותים לבעלי אתרים!
הנהלת 'דתי ברשת' החליטה לאפשר לבעלי אתרים קבלת עידכוני תוכן באופן שוטף מהאתר.
כל שעליכם לעשות הוא לבחור ולהציב את קוד הHTML באתרכם! התוכן יתחלף לפי קצב תחלופתו באתר 'דתי ברשת' או/ו בהתאם להחלטת הנהלת האתר. נשמח שכל העושה שימוש בשירות זה יצור עימנו קשר על מנת שנדע האם לשפרו. לשירותים לבעלי אתרים אל הפורטל חודש טוב ובשורות טובות!
![]() Last edited by dudu; 28-12-08 at 16:59.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
# 3 |
חבר על
|
ניראה טוב. בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
בס"ד
יפה |
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
יפה מאוד.
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה סקר וזה אפשרויות של תוצאות אתה פשוט מנסה לחפש מה לא טוב אצל הדתים. יש אנשים שחושבים ככה אז צריך להציג את האפשרות הזאת בסקר, אם אתה לא חושב ככה זה כבר עניין שלך. זה שאתה שמאלני או נגד הדעה הזאת זה לא אומר שכל האינטרנט צריך ללכת לפי הדעות שלך. והאתר הזה בכלל לא בשביל אנשים כמוך (שונאי דת) אז אל תגיב. איך אני יודע שאתה שונא? לפי "גועל נפש של אנשים" מישהו ששונא מישהו תמיד יחפש מה לא טוב אצלו. ואתה לא בדיוק דנת את האתר הזה לכף זכות.. Last edited by ToxicBoy21; 02-01-09 at 13:35.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אז אני יגיד שאתה שקרן
1. אתה בן 18 - אברך זה מישהו נשוי שממשיך ללמוד בישיבה ואחר כך הולך גם לעבוד (לא כמו שהתקשורת השקרנית אומרת שחרדים לא עובדים) 2. אברך לא יכנס לפורום כזה 3. אם כבר יש לאברך אינטרנט בבית (סיכוי קלוש) זה אינטרנט כשר והוסטס חסום 4. אברך לא שונא דת ובחיים לא היה מדבר ככה 5. אברך בשעות כאלה מתכונן לפני השבת ויש לו המון המון המון מה לעשות כי זה לא קל לדאוג ל 10 ילדים |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אברך זה מישהו שהמשכורת שלו זה מכספי תרומות , בתמורה על איזה עבודה ? (אני עדיין לא מבין את זה ) העובדה שאני בן 18 לא שוללת את האפשרות שאני אברך (יש כמה רבנים נוחלים מחתנים ילדים בניגוד לחוקה של המדינה שלי [מגיל 17 מותר] ) אם אני לא טועה גבר שעבר את גיל ה21 או 20 ולא התחתן עצמותיו נחלשות (משהו כזה) , ככה שזה יתכן בהחלט . קרא קצת גמרא אם אתה כזה צדיק. אני מכיר לא קצת אברכים (קרן וולפסון) שיש להם לא רק אינטרנט לא חסום גם הנייד שלהם לא כשר (יש אפשרות ל SMS) אני לא שונא דת , פשוט שונא קיצונים (זה אנשים עלובים) אדם שמאחל מוות ל"בריאה אלוקית"(ככה אתם אוהבים לדבר, לא ?) מגיע לו מוות , אני מוכן להתפשר על כרת . 5 = גול עצמי , לא רק שהם לא עובדים (אברכות זהו אינו מקצוע בעני) חיים מתרומות של 600 דולר - 1000 בחודש גם ביטוח לאומי עוזר להם (נכון , יש את האלה שהם שונאים את המדינה ולא משתמשים בשום שירות של המדינה ) 6.אברכים לא יושבים בפורום הוסטס עם סיגריה כשהשבס נכנסה . בחורצ'יק , פה לא זה אפריקה אז אל תרגיש כמו בבית .... את החברים שלך מאפריקה תשתיק לא אותי Last edited by Hemp Gru; 02-01-09 at 18:12.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|