|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
עזרה בקוד לפלאש ו css
יש לי שאלה שקשורה לפלאש ולקובץ css
אני רוצה להחליף את הלוגו אצלי ללוגו פלאש עכשיו השינוי צריך להיות דרך ה- css זה מה שרשום לי בקובץ css: /* logo */ #logo { margin-left: auto; margin-right: auto; width: 700px; height: 160px; text-align: center; } #logo h1 { margin: 0px; padding: 41px 0px 0px 19px; font-size: 150%; letter-spacing: .2em; } מה אני צריך לשנות שם כדי שיזהה לי את הקובץ של הפלאש? תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
קובץ פלאש מכניסים דרך html ולא דרך css.
# 3 |
חבר מתקדם
|
בקובץ html אצלי הוא מוגדר ככה:
<div id="logo"> </div> כלומר שהוא קורא מהקובץ css לא? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אוקי סבבה לגמרי, מומלץ ואפשרי לתחום את הלוגו בתוך div.
את הלוגו שלך תצטרך להכניס בתוך ה HTML כקוד, לא תוכל אמנם לעצב אותו דרך CSS אבל את המסגרת ורקע זה כן. (אם תרצה) כעיקרון ב CSS תצטרך לשנות את הקודים ככה: HTML קוד:
/* logo */ #logo height: 100%; text-align: center; } #logo h1 { margin: 0px; padding: 41px 0px 0px 19px; font-size: 150%; letter-spacing: .2em; } ציין לו גובה + רוחב ותתאים אותו אישית לפי איך שאתה רוצה.. (את הקוד של הלוגו אתה מכניס אחרי זה בתוך ה div של הלוגו..) עריכה: אגב, הוא קורא מהקובץ CSS רק את זה: <div id="logo"> </div> ולא את הלוגו.. למרות שאפשר לעשות עוד המון דברים עם זה ולהגיע לאותה המטרה. בכללי זה בסדר גמור. Last edited by SniR-S; 24-12-08 at 08:16.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
תודה על תשובותיכם
הנה מצאתי עוד קוד שרשום אצלי ב css שמגדיר את התמונה ללוגו כ jpg אולי אם אשנה את זה הוא יתן לי את הפלאש? #logo { background: #FFFFFF url(logo.jpg) no-repeat; color: #5A6370; } מה צריך לשנות ? תודה |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
בקוב. הHTML אתה מכניס את קוד הפלאש לא בCSS
בין ה: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אתה יכול לקבוע רקע ללוגו, אבל לא דרך ה CSS לשנות את מה שיש לך שם ללוגו.
אי אפשר לקבוע אובייקט מסויים בפלאש להגדיר אותו ב CSS וכ'ו.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה לכם
עזרתם לי מאוד,הצלחתי.תודה. אפשר לנעול. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|