|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
סליקה| שאלות רבות.
שלום,
אני בקרוב מקים אתר מכירות והייתי מעוניין לקבל פרטים על סליקה. השאלות: 1) האם כשאני מקבל SSL (מצד המתכנת) אני אמור לעשות הרבה או רק להשתיל קודים מוכנים ? 2) כמה עולה SSL ? 3) במקרה של גניבה מכרטיס אשראי זה או אחר (כאשר רכשתי SSL) יכולים לתבוע אותי או שהתביעה מוגשת נגד ה SSL ? 4) מהו הסכום המינמלי שניתן לגבות והאם יש עמלות כלשהם שאמורים לצאת ממני ? *אשמח לתשובות על שאלות אלו ובכלל פרטים נוספים על סליקה. למנהלים, לא ידעתי היכן לכתוב את הנושא ופה היה נראה לי המקום המתאים ביותר, במידה וזה לא המקום אבקש להעביר. תודה רבה.
# 2 |
עסק רשום [?]
|
אני לא יודע את הכל אבל בקשר לSSL אתה מוזמן לעיין פה:
http://www.hotssl.com/he/ בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
תודה רבה,
האם מישהו יוכל לענות על שאולתיי ?
# 4 |
חבר וותיק
|
בגודל אתה יכול להריץ איזה הסכמון מול חברות האשראי
בפחות גדול זה לא משתלם - יותר מידי כסף פר חודש עצם ההסכם עדיף לך להתממשק עם מערכת סליקה GATEWAY שכזה כמו טרנזילה הם אפילו יתנו לך SSL משלהם במחיר זול יחסית (תבקש מהם הצעת מחיר() בנוסף לכך מבחינת קוד - הם נותנים לך ממשק ניסיוני שבו הסליקות לא עובדות אתה צריך בנוסף להסכם איתם לחתום עם חברות האשראי הסכם אישורי סליקה אתה נותן להם כתובת אתר + צריך הוכחה שהאתר מוגן וכמובן יש SSL שרץ (תאמת אני בספק אם יש בדיקה על ההצפנה של המידע כי SSL לא מבטיח הצפנה - הוא יכול במינימום שלו לוודא מול VERYSIGN שהאתר שאתה רואה זה באמת האתר שאתה רואה אבל ההצפה היא לא חלק מחייב מהססל) ממה שאני זוכר הSSL משמש פה לא בשביל הצפנה אלא בשביל וידוי מול VERYSIGN בנוגע לנתוני האשראי אתה לא צריך לשמור אותצם ורצוי שלא תשמור אותם בדטאביס משלך כשאתה שולח טופס של קניה אתה פשוט שולח בPOST את הפרמטרים אל הממשק של טרנזילה, הממשק יודע להפנותא ותך לעמוד X או לעמוד Y כשהוא שולח אליהם בPOST את השגיאה אם היתהצ או את ההצלחה אםן הייתה ואתה מפרסר תנתונים האלה בקוד שלך ומציג ללקוח הודעות בהתאם אם יש לך שאלות אתה מוזמן לצלצל אלי לנייד בחתימה ניצן
# 5 |
חבר על
|
תודה רבה לך,
הסתבכתי מעט בהסבר שלך. אם אני משתמש בחברה כמו טרנזילה וכו', אני בעצם חותם על ההסכמים שצריך,משלם להם, ולאחר מכן מעתיק את הקודים הדרושים ? פחות או יותר כמו ממשק גבייה טלפונית ? (מבחינת התכנות כמובן)
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בנוגע לתשלום אתה צריך לחתום הסכם אם חברות כרטיסי האשראי ולקבל אישור לסלוק כרטיסים ,מה גובה העמלה שלהם וכדומה . בנוסף אתה חותם עם טרנזילה שהם מעין שער למערכות לחברת כרטיסי האשראי (לצורך וידוא) . בסופו של דבר אם אתה לא סולק לפחות 10k בחודש לא שוווה לך כול הסרט הזה .לידעתך יש חברות שעושות הכול בשבילך תחפש בגוגל מבטיח לך תמצא כמה .
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|