|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
ברק אובאמה - הנשיא החדש של ארה"ב
טוב לנו רע לנו? ספרו את דעותכם
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
מקוה שטוב, ומקוה היא מילת המפתח.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
לדעתי רע לנו.
אין לו רקע צבאי ז"א שהוא בטח פחות ימהר לצאת למלחמות (באופן כללי זה לא דבר רע אלא אם כן לישראל בא להיכנס לבד נגד איראן) בנוסף הוא לא כ"כ תומך בישראל עד כמה שידוע לי... לא משנה מה יקרה הוא יתעסק בשני דברים כמו שהוא אמר בנאום הניצחון: הסכנה שכדור הארץ נמצא בה והמשבר הכלכלי - הוא רוב הסיכויים לא יסתכל לכיוון בעיית איראן. למעשה לדעתי הסיבה העיקרתי שהוא נבחר זה בגלל שהוא סוג של 'אנטי בוש' במילים אחרות הוא התנגד למלחמה בעיראק הוא רצה להוציא את החיילים משם עוד לפני המון זמן ורוב הסיכוי שב-4 השנים הקרובות לא תהיה שום פעילות צבאית נגד איראן עד שהיא לא תבצע את הצעד הראשון.
# 4 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
לפי האנשים שמקיפים אותו אני לא אופטימי..
# 5 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
זה לא ממש טוב לנו..
זה כמו ששמאל ייבחר בישראל.. יותר שלום יותר איכות סביבה..
# 7 |
חבר בקהילה
|
![]() הייתי חייב :P
![]() |
# 8 |
חבר על
|
רע לנו לכל הפחות לדעתי,
ג'ורג' בוש ללא ספק היה הנשיא האולטימטיבי לארה"ב לטובת ישראל, עכשיו.. שינוי כזה קיצוני, נשיא מוסלמי?! (אני לא בא חלילה בכוונה גזענית). כיידוע, בנאדם תמיד יגן על אנשי דתו ולא על דתות אחרות (לפחות אצל רוב בני האדם), ככה שאובמה לא כ"כ יאהב לראות את הפעולות שלנו בעזה או בכל מקום אחר, הוא יראה את הכל מזווית הראיה שלהם.
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יש לו מספר צדדים... אתה לא רוצה לדעת מה הלך שם. אם לבנה ואב שחור. משם הרבה דברים התגלגלו.
![]() |
# 10 |
Winner
|
לדעתי רע לנו..
בנאדם בלי רקע צבאי, מוסלמי, לא נשמע לי מתאים לנשיא ארצות הברית. חוץ מזה יש לי תחושה שהוא שתול של האל קאיידה או משהו כזה :S
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|