|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
[שאלה] מאפייני דפדפן IE6 להתאמת קוד.
אהלן, יש לי אתר בתהליך בנייה:
www.igamer.co.il/index.php הוא תומך בכל הדפדפנים , אך לא ב IE6. אין לי מושג מה לשנות כדי שהוא יתמוך גם בו , מכיוון שאני לא יודע במה IE6 תומך ובמה לא. אשמח לעזרה , תודה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לדעתי אם תעבוד לפי התקן W3C זה יתמוך בכל הדפדפנים, בכל מקרה לרוב תצטרך להוסיף כמה הגדרות CSS רק לדפדפן מסויים כמו IE7 או במקרה שלך IE6 שרוב האתרים עושים.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אבל אם האתר תקין ועובד מצוין ב ie7 וFF אבל לא עובד טוב ב ie6 אז סביר להניח שזה הבאגים של ie6 שיש כל מיני דרכים לסדר אותם ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
העניין או שאף אחד פה לא באמת עונה לי על השאלה.. איזה דרכים? |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
http://validator.w3.org/check?uri=ht...Inline&group=0
למה אתה מתכוון בהוספת כמה הגדרות ב CSS ? כמו איזה? תודה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
זה כבר תלוי באתר שלך ואיך הקוד כתוב. לא ממש צפיתי באתר ב IE6 אבל הדרך הכי טובה לעשות את זה תיהיה דרך ה DEVELOPER TOOLS של IE שתוכל להוריד. אולי ככה תוכל לערוך את זה נכון. בכל מקרה זה לא משהו שאנחנו יכולים להגיד לך תעשה 1 2 3, יש כל מיני דברים קטנים שצריך לערוך ל IE6 במיוחד וזה תלוי באתר ובקוד בנפרד, לא משהו כללי.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אמממ רוב הסיכוים שזה שהבאגים נובעים מה margin
תנסה להוסיף (בהגדרות CSS) display:inline; איפה שיש margin-right ( או margin:0 10px; לדוגמה....) ותיראה איך דברים מתחילים להסתדר לך =] הצעה שלי: כל פעם תוסיף display:inline; לתיבה אחת ותבדוק אם יש שינוי .. אם אין שינוי תמחוק את ה display:inline; באותה תיבה (או מה שזה לא יהיה) בהצלחה =].... |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
לא עובד..
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
כן זאת בעיה מוכרת, במיוחד IE6, הוא עושה צרות למתכנתים, הצעה שלי לעבוד צעד צעד ולבדוק בכל דפדפן ולחזור ולתקן, בכ"מ תמיד אתה יכול לפלוט קובץ style שאתה רוצה עם userAganet, או שיש גם איזשהו if שאתה רושם בhtml שרץ רק במקרה של IE6 או רץ במקרה רק של IE7 ויכול לתקן דברים שלא תומכים.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|