|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עיצוב חדש אתר העלאות.
עיצוב חדש שלי לאתר העלאות :
*העיגולים זה זכויות שלא יעתיקו את העיצוב. http://img360.imageshack.us/img360/5189/dowupmk5.png תנו הצעות לשפר. *העיצוב ניתן למכירה
בברכה , אור איסיקיו : 93450136 , מסנג'ר : Amnl12@hotmail.com ייבוא ושיווק אישי למוצרי אייפון 4 ,גאלקסי s ועוד... Last edited by Syst3ch; 22-10-08 at 09:30.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
סליחה שאני אומר, אבל אני במקומך לא הייתי מפרסם אותו,
יש לך עוד הרבה על מה לעבוד. א. אין פה שום דבר שהוא גרפי. ב. השתמשת בצבעים לא טובים שצועקים ולא נעימים לעיין. ג. רוב העיצוב מבוסס על הרקע, שזה לא דבר רע, מה שרע זה שהרקע לא יפה. בכל מקרה, דחוף דחוף דחוף לשנות את הצבעים, ואחר כך תעלה ונראה את זה, פשוט ככה זה ממש לא נעים לעיין. אני מקווה שתקבל את מה שאמרתי בתור ביקורת בונה ולא סתם עוקצנות. יום טוב שיהיה לך ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
עיצוב? אתה בטוח שלא עשית את זה בצייר? חחח
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
קודם כל זה מעליב מה שכתבת. זה לא תגובה ראויה.
# 5 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
בחירת צבעים לא טובה,פונטים מגושמים ולא מתאימים,מבנה לא אסטטי. עיצוב מצועצע.
נסה להסתכל על עיצובי העלאת תמונות -ותיקח מהם השראה. בהצלחה!
# 7 |
חבר על
|
צודקים, טעות שלי.
אבל זה באמת מוגזם מה שקורה עם הילדים הקטנים האלה. מתקינים פוטושופ וכבר חושבים שהם "מעצבים". עוד רושם שהעיצוב למכירה, ואני בטוח שזה לא היום הראשון שלו באינטרנט מה הוא לא רואה איך אתרים ניראים? Last edited by E&T; 22-10-08 at 13:58.. סיבה: תיקון |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ב. אני מעצב כמעט 3 שנים (אני עושה את זה כתחביב ולא לומד יותר מדי להיות מקצועי) ג. זה הסגנון שלי ככה אני אוהב לעשות את העיצובים שלי ואני חושב שזה יפה. הקיצר תמחקו תאשכול.
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
הצבעים תוקפים תעיניים אבל יש לך דמיון די נחמד , כדאי שתשתמש בו וצבעים ראויים לצפיה.
בכל מקרה כדאי שתמחק את השורה שהעיצוב למכירה. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
הייתי אומר שהעיצוב גרנדיוזי וללא פרופורציות ובין היתר גם מצועצע .
יש לך עוד לעבוד .. ההתחלה שלך טוב . אתה צריך לעבוד על צבעים . למקום כול חלק במקומו . לאט לאט זה יקרה . בהצלחה . |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|