|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 2 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
שלום לך
50 מאזינים + בוט שידור= 100 ש"ח דומיין עולמי=50 ש"ח כולל אחסון אתר .. מחיר סופי 150 ש"ח לחודש ראשון חודש שני 100 ש"ח בלבד *במידה ותראה שאתה ממלא את ה50 מאזינים ותירצה להרחיב ל100 ואף יותר כל מאזין נוסף בשקל אחד בלבד . בניגוד להרבה מהחברות/עסקים בגיימינג סרב מוכרים רק מה שמסוגלים לספק שלא כמו חלק מהעסקים שמוכרים שרתי רדיו עם מספר מאזינים שרוחב הפס שלהם לא מסוגל להחיזק את הכמות מאזינים הזו .. בקיצור ההצעה הזו מובטחת לך ואני בטוח שלא תצטער אם תבחר לקנות מהטובים ביותר . יצירת קשר: ICQ : 5924469 פלאפון : 052-2760037 הוד מנהל העסק gaming-serv |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
שלום מנהל גיימינג סרב,
על המחיר אני יכול להתמקח הרי הוא לא הזול ביותר, והחברה לא מוכרת כך שאני לא יודע אם הם הטובים ביותר. המחיר הגבוה הוא בשרת הרדיו והבוט.. קודם כל לפי מה שראיתי באתר, על בוט לקחת לי 50 שקל. שנית גם 50 שקל ל50 מאזינים לא זול במיוחד. אשמח לעוד תגובות. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לפני שאתה רוצה את הדברים תן פירוט מלא, כמו: כמה מאזינים אתה צריך לרדיו,כמה מקום אתה צריך על הבוט שידור(ככל שהמקום עולה יותר כך גם תשלם יותר,אף אחד לא ייתן לך בוט של 5GB ואתה תשלם רק 100 ש"ח קח את זה בחשבון). ועל איזה חבילת אחסון חשבת? רק אז אוכל לתת לך הצעת מחיר אם תרצה. יוני.
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
מקום על הבוט שידור- סביבות ה-1GB וחבילת איחסון לא משהו גבוה. זה רק הרדיו שם אין איזה משהו שאני צריך בשבילו הרבה מקום. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אחסון אתר: שטח אחסון: 100 מגה. תעבורת נתונים חודשית: 15 ג'יגה. כל השאר ללא הגבלה (מסדים, חשבונות FTP, מיילים וכו'. עלות: 15 ש"ח. שרת רדיו: כמות מאזינים: 100. עלות: 20 ש"ח. בוט שידור: שטח אחסון על הבוט: 1GB. עלות: 50 ש"ח. דומיין עולמי: עלות: 30 ש"ח. סה"כ: 115 ש"ח לחודש ראשון. חודשים לאחר מכן: 85 ש"ח לחודש. עוד פרטים: *עוסק פטור ממע"מ. *זכאי לקבלה. פרטים ליצירת קשר יוני: 0525816697 איימיל: yoni@ventrilo.co.il אתר: www.ventrilo.co.il שבת - שלום.
אימייל: jonathan@zeierman.net Last edited by Jonathan Zeierman; 22-08-08 at 17:04.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
מעניין, אפשר להתקשר בשבת? |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חסום
|
ציטוט:
במחיר כזה ל 100 מאזינים באיכות 96KBS זה יותר זול מלהביא את הרוחב פס הזה מהחווה לפחות במחירים שאני משלם אולי משתלם לי לספק דרכך ? (כל הנאמר היה בציניות) |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
שרת רדיו 50 מאזינים - 50 ש"ח עד איכות 96KBPS
בוט שידור - עד 1 ג'יגה שטח איכסון - 35 ש"ח. דומיין עולמי - 50 ש"ח. 250 מגה אירוח אתר - 25 ש"ח סה"כ חודש ראשון 160 ש"ח כל חודש לאחר מכן - 110 ש"ח
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|