|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
[מחפש]איחסון הכי גדול שתוכלו לספק
אני רוצה לשמוע איזה חבילה כל חברה מציע לי פה תמורת 10 שקל לחודש(ללא התחייבות)
עדיפות לרסיילר-מן הסתם שאני יקח את הרסיילר הכי גדול בבקשה רק הצעות מחיר עריכה:בבקשה שכל בעל חברת איחסון ישים מדד אפטיים של החברה שלו+2 אתרים גדולים שקיימים על השרת שלו+וותק בשוק(וותק חוקי לא משנה לי שהם היו לא חוקיים 10 שנים) Last edited by dabi; 08-08-08 at 13:09.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
רייסליר ? לא נראלי שמישהו יוכל לספק לך ריילסיר ב 10 שקל לחודש בכל אופן מה שאני מציע זה
150 מגה שטח איחסון 15 גיגה תעבורה כל השאר ללא הגבלה מחיר חודשי: 10 ש''ח מחיר חצי שנתי: 55 ש''ח מחיר שנתי: 100 שקל דומיין BIZ 30 ש''ח לשנה וותק חוקי: חצי שנה אתרים גדולים נשלחו בפרטי ** יש אפשרות לשלוח הצעת מחיר מסודרת דרך הפקס,איימיל, אייסי,מסן וכו' אתר החברה: www.fixart.co.il פרטים ליצירת קשר: עידן אייסי: 86617999 מסנג'ר:idan0401@netvision.net.il מייל:idan@toluz.co.il פלאפון:0526629959 אריאל: אייסי: 95609990 מסנג'ר: rorcoil@hotmail.com מיילים: ariel20059@walla.com או rorcoil@hotmail.com פלאפון: 0543021187 ניתן להתקשר בכל שעות היום חוץ משישבת כי אני שומר שבת
Last edited by ariel20059; 08-08-08 at 14:17.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אפשר מדד אפטיים+וותק+2 אתרים גדולים שאתה מאחסן? |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום
|
אתה מסתלבט עלינו או שאתה רציני ?
אתה גם מבקש ריסיילר , אתה גם מבקש שהוא יהיה ב 10 ש"ח , אתה גם מבקש ותק בשוק ואתה גם מבקש אפטיים . ב-10 ש"ח לחודש?! במידה ותרצה לרכוש איחסון רציני , עם אפטיים רציני ועם ותק ששווה להוסיף בשבילו עוד כמה עשרות שקלים , אתה מוזמן ליצור איתי קשר . אחרת , אתה פשוט עושה בדיחה מכל הפורום הזה עם "חבילה ב-10 ש"ח" שזה בעצם מחיר של טילון גדול בחוף הים או בקיוסק . מנהלים , תסלחו לי , אבל זה פשוט מבייש את הפורום . איני יודע מה אתם חושבים על זה , אבל זה מוריד מרמתו של הפורום לרמה מאוד נמוכה וחבל , חשבתי שאתם רוצים שהפורום יהיה מקצועי - טעיתי ? |
![]() |
![]() |
# 10 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
נכון, דעתי היא כדעתך, אך מי אני שאמנע מאותו אדם (פותח האשכול) לבקש הצעת מחיר? אתה, בתור בעל עסק, יכול שלא להגיב ולא להציע עקב המחיר הזעום, אך אין סיבה למנוע מפותח האשכול לבקש הצעת מחיר בתקציב הנ"ל, שכן כנראה זה התקציב שאותו הוא יכול לאפשר לעצמו. שוב, כל עסק יעשה את החושבים שלו ויחשוב אם להציע במחיר כזה. המשך יום נעים.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|