|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
צו ראשון - קב"א
לפני שבועיים בערך עברתי צו ראשון.
בכל מקרה, אני בנתיים לא יודע מה הקב"א, יכול להיות שישיגו לי, אבל נכנסנתי לקיוסק מידע באתר "עולים על מדים" וראיתי שכתוב תחת הקטגוריה מידע פסיכוטכני שאני מתאים לצוות אוויר. זאת אומרת טייס? זאת אומרת שאני יודע מה המינימום של הקב"א שלי? תודה.
# 2 |
הוסטסניון
|
נראה לי שכן, אם כן זה אומר שיש לך לפחות קב"א 54.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
גיגגלתי קצת וראיתי שאכן טייס זה מינימום קב"א 54 ודפ"ר 60,
השאלה היא אם צוות אוויר זה באמת טייס? אם כן, אני צריך להיות די שמח..קב"א 54 לא רע? אני חושב.. איך זה עומד ליד יח' מחשבים למיניהם..
# 4 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
אם יש לך פרופיל שמתאים לטיס (97) אתה לא תקבל זימונים ליחידות מחשבים..חוץ ממודיעין...ושם הקב"א מספיקה לך..
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אגב, מה עם עניין העתודה? זאת אומרת איך זה עומד, איך נבחנים לזה? איך מקבלים זימון לזה? ואיך העתודה עומדת ליד הנתונים שלי?
![]() |
# 7 |
חבר על
|
סליחה שאני מתערב, גם לי יש פרופיל 97 .
אני לא רוצה ללכת לקרבי, אלא רק למחשבים . כול השאר לא מעניין אותי באמת . מה אני יכול לעשות בעניין ? |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
יש יח' מחשבים ששולחות זימונים לכאלה שיש להם מינימום קב"א מסוימת, אין לי מושג כמה אבל רצוי גבוהה ולפרופיל עורפי או די עורפי בסגנון ה64. ויש פרוייקטים בחיל המודיעין ששולחים זימונים לכאלה עם קב"א גבוהה מבלי להתחשב בפרופיל, הקטע שלפרוייקטים האלה ממש קשה להתקבל.
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
למה להוריד פרופיל לא בא לך לעזור למדינה כמה שאפשר?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|