|
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
חוות דעת על שרת ייעודי
שלום אני מעוניין לקנות משרתים את השרת הזה:
2G Opteron DUALCORE 1210 80G 10MBIT 450 ש"ח לחודשיים, אין לי ניסיון עם שרתים ייעודיים או עם root אבל אני יודע ssh טוב מאוד ולומד מהר... המחיר מינימום הוא לחודשיים יעני 900 שח תשלום וזה קצת מפחיד לקנות לחודשיים אם משהו ילך לא טוב וזה, אז אני צריך חוות דעת ממישהו שמבין או שקנה את השרת הזה! המטרה העיקרית שלי היא להריץ שרתי משחק, אז מי שיכול להגיע לי בערך כמה שרתי משחק אני יוכל להריץ בלי לאגים ופינגים גבוהים בבקשה. הייתי רוצה לדעת אם השרת יגיע עם wget ו gcc ו ftp מובנה או שאני יצטרך להתקין... ועוד משהו בקשר לפורט של השרת (22) האם אני יכול לשנות אותו ואיך? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
כמעט מילה אחת לא הבנתי מהמפרט שרשמת ?!
450 ש'ח לא קונים שרת כזה זה א'. ב. אני מניח שהמפרט זה opteron dual core 1210 2 GB אם המטרה שלך היא שרתי משחק השרת הזה יריץ לך 10 שרתי משחק + - אל תתפוס אותי במילה, תלוי בחומרה ובאופן החזקת השרת אצ'ך . אני לא הייתי הולך על שרתי אופטרון בכלל, הבעיה אצלהם מתחילה בקבצים ואחר כך לך תדע מה יבוא ? הייתי ממליץ לך על שרתים מבוססים אינטל . [קאוד קור וכאלו ] כרגע לאבי יש שרת כזה ב 500 ש'ח . הוא שרת מושלם לצרכים האלו , לי יש כרגע אחד כזה . ודרך אגב אני מריץ עליו 30 שרתי משחק . ואני מרוצה מאוד . מקווה שנתתי לך עוד קו למחשבה . |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אל תקנה שרת אם אתה לא יודע לתחזק אותו ו\או לא מתכוון לשלם למישהו לעשות את זה.
(לדעת "SSH" זה לא לדעת לתחזק. SSH זה בכלל ממשק פקודה מאובטח)
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|